BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.514,01
HABER /  SPOR

Hooijdonktan Fener yorumu

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk, Fenerbahçe'nin yarınki Porto maçını kazanması gerektiğini söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk, sarı-lacivertlilerin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkması için kesinlikle yarınki Porto maçını kazanması gerektiğini söyledi.

Hollanda Ekonomi Heyeti'nin Türkiye ziyaretinde, Eindhoven Teknoloji Üniversitesi tarafından yapılan Robot Futbol Gösterisi'nden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Van Hooijdonk, gruptan çıkma adına Porto maçının Fenerbahçe için çok önemli bir maç olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin Porto maçını kazanabilecek güce ve kadroya sahip olduğunu belirten Hooijdonk, "Fenerbahçe'nin gruptan çıkması için kesinlikle Porto maçını kazanması gerekiyor. Kazanırsa gruptan çıkma yönünde çok önemli bir adım atmış olur. Normalde Fenerbahçe bu maçı kazanabilecek bir kadroya ve güce sahip. Umarım bu maçı alır ve yoluna devam eder" diye konuştu.

Van Hooidonk, "Bu sene Türkiye ligini nasıl görüyorsunuz" şeklindeki soru üzerine, şunları söyledi:

"Bu sene lig çok ilginç geçiyor. Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor arasında geçer diye tahmin ediyorum. Bu hafta Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile çok önemli bir maçı var. Fenerbahçe bu maçı alırsa çok rahatlar ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürür."