BIST 10.234
DOLAR 32,30
EURO 34,79
ALTIN 2.413,20
HABER /  GÜNCEL

Hocam siz sekse ilgisiz misiniz?

Hülya Avşar'ın arşive kaldırılan Adnan Hoca röportajı nihayet yayınlandı. Avşar Hocaya öyle bir soru sordu ki... Bakın yanıt nasıl oldu.

Abone ol

Hülya Avşar, programına konuk ettiği Bilim Araştırma Vakfı fahri Başkanı Adnan Oktar'ı terleten şu soruları sordu: “Çok yakışıklı oğlanları ve güzel kızları nasıl buluyorsunuz? Ailelerinden niye ayrılıyor bu çocuklar?” Ayrıca aseksüel olup olmadığını ima etti... 

Bugüne kadar neden evlenmediniz” diye soran Avşar ardından, aseksüel (sekse karşı ilgisiz ve isteksiz) olup olmadığını sordu. İşte o diyaloglar;

İŞTE O DİYALOGLAR

H.A.: O çocuklarla nasıl kavuşuyorsunuz onu merak ediyorum? Onlar mı kapınızı çalıyor, yoksa siz mi onları buluyorsunuz? Çünkü çok çok yakışıklı oğlanlar var sizin etrafınızda ve çok güzel kızlar da onlara tav oluyor.

A.O.: Yok yok öyle bişey yok. Binlerce yakışıklı oğlan, çok da güzel kızlar var ama cinsellikle alakalı bir yöntem değil. Ayrıca ben elahramı çok titiz olan bir insanım. O tip bir olay yok. O da psikolojik savaşın bir yöntemidir.

HAYATINIZA HİÇ Mİ KADIN GİRMİYOR?

H.A.: Benim bir eşim var, diyemiyorsunuz. Evli değilsiniz ama hiç mi hayatınıza kadın girmiyor? Hiç mi kadın eli tutmuyorsunuz?

A.O.: Tokalaşıyorum.

H.A.: Bu şimdi inandırıcı mı oldu? Bize yapmayın. Kaçamak mı yapıyosunuz arada?

A.O.: Senden kurtuluş yok

EVLENMEK İSTİYORUM

H.A.: Bilmiyorum söyleyin. Sizin eşiniz yok mu? Size akşamüstü 'Aman kocacığım hoşgeldin. Nasıl bugün çok yoruldun mu?'diyen...

A.O.: Çok akıllı, derin bir tutkuya, derinliğe, derin bir imana sahip; akıllı, sevecen ve güzel konuşan bir kadınla evlenmek isterim.

H.A.: Hiç mi bulamadınız bugüne kadar?

A.O.: İstediğim tarzda bir kadın zor.

ASEKSÜEL HA SENİ SENİ..

H.A.: Siz tamamen cinsellikten uzak yaşıyosunuz öyle mi? Yani ne diyorlar aseksüel...

A.O.: Seni seni... Aseksüel ha yicem seni...

H.A.: Aseksüel öyle mi?

A.O.: Aseksüel de değilim seni susturamıyacağım ben ne yapsam?.

(Haber: Gizem Coşkun Arda/Vatan)