BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,83
ALTIN 2.403,76
HABER /  GÜNCEL

Yazıcıoğlu üsluptan şikayetçi

BBP lideri Yazıcıoğlu Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. Yazıcıoğlu üsluptan yana dertli.

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ''Temiz ve duru bir üslupla milletimle bütünleşip, milletimle beraber iktidar olmak istiyorum'' dedi.

Yazıcıoğlu, Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, siyaseti, ''milletten alınan oylarla onları idare etme, yönetme ve onlara hizmet etme aracı'' olarak değerlendirdiklerini belirterek, siyasette çekişme ve kavga olmaması gerektiğini söyledi.

İnsanların birbirini anlayarak, bulundukları yerin sorunlarını tespit edip çözüm bulmak için siyaset yapabileceğini ifade eden Yazıcıoğlu, şöyle devam etti:

''Ne yazık ki siyaset çekişme, didişme ve kavga süreci haline getirilmiştir. Vatandaş neyin, ne olduğunu anlayamayacak duruma gelmiştir. İşte partimizin farkı buradadır. Vatandaşın işsizlik sorunu var, asıl bunlarla ilgilenilmesi gerekir.

Siyasetçilerin dürüst ve temiz olması gerekir. Özen duyulan insanların aile ve ticari hayatı açık olacak, güvenilir insanlar olacak. Böyle yapılması halinde siyasetin yararlı olacağını düşünüyorum ve 41 yıldır bu anlayışla siyaset yapıyorum. Temiz ve duru bir üslupla milletimle bütünleşip, milletimle beraber iktidar olmak istiyorum.''

Yazıcıoğlu, 29 Martta yapılacak yerel seçimlerde kazanma ihtimali olan yerlerde belediye başkanlıklarına aday gösterdiklerini anımsatarak, Kütahya il merkezi ve ilçelerindeki tek belediye başkan adayının Pazarlar'da olduğunu kaydetti.

Pazarlar'da vatandaşların oylarına talip olduklarına işaret eden Yazıcıoğlu, ''Bizlerin belediye başkanlığı yaptığı belediyeler, parmakla gösterilecek belediyelerdir. Her belediyenin İller Bankasından ayrılan payı var. Önemli olan bunu iyi kullanabilmek'' dedi.

Miting sonrası esnaf ziyaretlerinde de bulunan Yazıcıoğlu, BBP Pazarlar Belediye Başkan adayı Osman Karakaş için destek istedi.