BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66
HABER /  MEDYA

H&M Balmain skandalına Beyaz'dan olay video

H&M Balmain için ünlülerin yaşadığı izdiham anlarını bu haftaki show'unda yeniden yorumlayan Beyazıt Öztürk,izleyicilerden tam not aldı!

Abone ol

H&M Balmain'in 'indirimli' organizasyonunda yer alan 200 VIP davetlinin alışveriş sırasında yaşadığı izdiham sosyal medyada yerden yere vuruldu. Beyaz Show’da bu hafta, sunucu Beyaz, H&M'deki Balmain izdihamını ti'ye alarak bir skeç hazırladı. 

Ürek, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, alışveriş esnasında yaşadıklarını, sosyal medyanın kendilerine yaptıkları 'görgüsüz' eleştirilerini nasıl değerlendirdiğini ve aldığı ürünleri anlatmıştı.

İşte Ürek'in o açıklamaları:

Aslında biz VIP davetli olarak gittik. Başta her şey normaldi, bizi şampanyalarla karşıladılar...

Ama kapılar açılınca neye uğradığımız şaşırdık... İnsanlara bir haller oldu, çıldırdılar...

"KENDİMİZİ O ÇILGINLIĞA KAPTIRDIK"

Biz de kendimizi o çılgınlığa kaptırdık...Elimi uzattığım kıyafete bir başkası yapışıyordu, fenalaşanlar oldu...Nur Yerlitaş bayılacak gibi oldu, hemen sakin bir yere götürdük...

"FIRSAT BU FIRSAT DEYİP..."

Ben de  bir köşeye oturup, sakinleşmek istedim. O arada bir mankenin üzerindeki ceketi kimsenin almadığını fark ettim, fırsat bu fırsat deyip üzerinden çıkarıp aldım. 

 "BU GÖRGÜSÜZLÜK DEĞİL"

Mücadelenin sonunda  yaklaşık 3 bin lira harcayarak 7-8 parça palto ve ceket aldım. Özellikle daha önce fiyatının 40 bin lira olduğunu bildiğim bir paltoyu bin liraya almak beni çok mutlu etti.

Aslında düşününce bu bir görgüsüzlük değil...Dünyanın her yerinde bu organizasyonlarda benzer şeyler yaşanıyor.   Bunun parayla ilgisi yok, ben çok eğlendim...