BIST 10.632
DOLAR 32,21
EURO 35,04
ALTIN 2.499,17
HABER /  GÜNCEL

Hız tutkunu genç otobüs durağına daldı

Gençlerin araba yarışı felaketle sonuçlandı. Kontrolden çıkan araç durakta bekleyenlerin arasına daldı.

Abone ol

İzmir'de gençlerin araba yarışı felaketle sonuçlandı. Trafikte yarışan araçlardan biri kontrolden çıkarak otobüs durağında bekleyen yolculara çarptı.

Ortalık kan gölüne döndü. Can pazarında iki kişi öldü, 3'ü ağır 6 kişi yaralandı. Kaza yapan aracın başka bir araçla yarıştığı iddia edildi.

İzmir'den Menemen istikametine seyir halindeki, Anıl Erol'un (23) kullandığı 35 MAE 04 plakalı otomobil, Çiğli ilçesi Anadolu Caddesi üzerinde kontrolden çıkarak Kahveler Otobüs Durağı'nda bekleyen yolculara çarptı.

DURAKTA CAN PAZARI

Kazada, durakta bekleyen Yavuz Turanlı (51) olay yerinde, oğlu Murat Turanlı (31) ise kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Sürücü Anıl Erol ile Engin İşler, Mehmet Güleryüz, Yener Ediz, Seyhun Can ve Eyüp Gençdal yaralandı.

YARALILARIN DURUMU AĞIR

Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Anıl Erol (23) ile Engin İşler (27) ve Mehmet Güleryüz'ün (32) hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İşler, Karşıyaka Devlet hastanesinden Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, diğer yaralılar Yener Ediz (22), Eyüp Gençdal (32) ve Anıl Erol Karşıyaka Devlet Hastanesinde, Seyhun Can (37) ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

OTOMOBİLDEN KOPAN PARÇALAR OTOBÜSÜ SAPLANDI

Kaza sırasında otomobilden kopan parçalar duraktan hareket etmek üzere olan 35 SF 092 plakalı belediye otobüsüne de çarparak hasara yol açtı.

KAZADAN AZ ÖNCE YOLCULARIN BÜYÜK KISMI OTOBÜSE BİNDİ

Kazadan çok kısa bir zaman önce Menemen otobüsünün duraktan çok sayıda yolcu aldığı ve daha büyük bir facianın eşiğinden dönüldüğü öğrenilirken, yolculara çarpan otomobilin başta bir otomobille yarışırken kontrolden çıktığı iddia edildi.