BIST 10.895
DOLAR 32,21
EURO 35,00
ALTIN 2.508,21
HABER /  GÜNCEL

Zeynep Beşerler tabularını yıktı

'Oyunculukta kurallarımı yıktım, artık sevişirim de öpüşürüm de' açıklamasıyla gündeme gelen Zeynep Beşerler dediğini yaptı.

Abone ol

Zeynep Beşerler’e, sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu’nun “Ezel” dizisindeki öpüşme sahneleri için ne düşündüğü sorulduğunda, güzel oyuncu “Kenan ve Cansu Dere partnerler, bu bir iş ve ben olumlu bakıyorum. Ben de oynadığım ‘Aşk ve Ceza’ dizisinin ilerleyen bölümlerinde öpüşebilirim. Benim bu tür öpüşme sahneleri için Kenan’dan izin almam gerekmiyor. Asla da almam. Onun için de aynı şey geçerli” yanıtını vermişti.

ARTIK SEVİŞİRİM

Beşerler, geçtiğimiz ay Kelebek’e verdiği röportajda ise oyunculukta kendine koyduğu kuralları yıktığını, artık öpüşme ve sevişme sahnelerinde yer alacağını söylemişti: “Bu işe ilk başladığımda, öpüşme ve sevişme sahneleri için ‘Olmaz, yapmam’ diyordum. Çünkü bu sektörde kimseyi tanımıyordum ve arkamda beni destekleyen kimse yoktu. Kendi başına genç bir kızın ortaya çıkıp ‘Öpüşürüm de sevişirim de’ demesi bana açıkçası çok yanlış geliyordu. Çünkü burası bir kurtlar sofrası ve kimseyi tanımıyorsun, ne olacağını bilmiyorsun. Ama artık tecrübem var, birçok kişiyi tanıyorum. Bu işi tam anlamıyla yapabileceğimi düşündüğüm için de ‘Evet, yaparım’ diyorum.”

O SAHNE ZORLADI

“Aşk ve Ceza”da Nadya rolünü canlandıran Zeynep Beşerler, söylediği gibi kurallarını yıktı, sevgilisi Cem’i oynayan Oktay Gürsoy’la öpüşme sahnesinde oynadı. Bu sahne, iki genç oyuncuyu da heyecanlandırdı. ılk defa kamera karşısında öpüşen Gürsoy, o sahne çekilirken biraz da zorlandı: “şimdiye kadar hiç bu tür sahnelerle karşılaşmamıştım. ılk defa öpüşme sahnesi çektiğim için zorlanmadım desem yalan olur. Çok heyecanlandım. Ama kendi açımdan, o sahnenin güzel olduğuna inanıyorum.”