BIST 10.258
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.408,69
HABER /  GÜNCEL

Hırsızlık yapana ilginç ceza

Trabzon'da bir marketten hırsızlık yaparken yakalanan Yaşar E., mahkeme tarafından ‘1 yıl büyük marketlere girmeme’ cezasına çarptırıldı.

Abone ol

Trabzon'da bir marketten hırsızlık yaparken yakalanan Yaşar E., tutuksuz yargılandığı 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi tarafından ‘1 yıl büyük marketlere girmeme’ cezasına çarptırıldı.

Yeşiltepe Mahallesi'ndeki bir marketten 26 Haziran 2008 tarihinde deodorant, gömlek ve 3 tıraş makinesi çaldığı ileri sürülen Yaşar E., market personeli tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Trabzon 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz olarak yargılanan 25 yaşındaki Yaşar E., Hakim Zeynep Denizoğlu tarafından ‘1 yıl süreyle büyük marketlere girmeme’ cezasına çarptırıldı.

Hakim Zeynep Denizoğlu, daha önce de ilginç kararlara imza attı. Hırsızlık zanlısına 1 yıl eğitim görme, içkili olarak havaya ateş açan bir kişiye 1 yıl içkili mekanlara girmeme cezası veren Zeynep Denizoğlu, bu kez de Yaşar E.'ye 1 yıl büyük marketlere girmeme cezası verdi.

Hakim Denizoğlu'nun adı eski Trabzon Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç'in oğlunun trafik kazasında ölmesiyle ilgili davada da gündeme gelmişti. Denizoğlu, Fatih Genç'i tanıdığını ve yargılamada tarafsız olamayacağını belirterek davadan çekilmişti