BIST 10.240
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.394,22
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hırsızların çaldığı kasadan ne çıktı?

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir grup hırsız kocaman çelik kasayı kilometrelerce taşıdılar. Kasayı açınca yıkıldılar.

Abone ol

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, bir müteahhide ait çelik para kasasını çalan hırsızların zengin olma hayali, kasadan sadece 200 lira nakit para çıkmasıyla suya düştü.

Kasayı çaldıkları yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki ormanlık alana taşıyarak açan hırsızlar, kasadaki parayı almadan kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Marmaris Belediyesinin yol yapım ihalelerini alan müteahhitlerden O.B'nin Armutalan beldesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerindeki işyerine bir süre önce kapı kilidini açarak giren hırsızlar, içeride bulunan kasayı bir araca koyup kaçtı.

Sabah saatlerinde polisi arayan bir vatandaş, Marmaris-Datça karayolunun Mezar Gediği mevkindeki ormanlık alanda bir çelik kasa gördüğü ihbarında bulundu. Söz konusu yere giden polis ekipleri, kapısı açık olarak buldukları kasanın içinde, 200 TL, çek koçanları ve banka hesap cüzdanları olduğunu belirledi.

Kamyonetle taşındı

Cumhuriyet Savcısı ve polis olay yeri inceleme ekibinin yaptığı inceleme ve parmak izi tespitinin ardından kasa, müteahhidin çalışanlarına teslim edildi. 3 işçi tarafından ormanlık alandan güçlükle karayoluna çıkartılan kasa, bir kamyonete konularak götürüldü.

Polis yetkilileri, kasa çalındıktan sonra sahibi O.B'nin kendilerini arayarak şikayette bulunduğunu ve kasada önemli miktarda nakit para bulunmadığı yönünde ifade verdiğini söyledi.

Paraları bıraktılar

Kasayı çalan kişilerin içerisindeki 200 lirayı almamalarının şaşırtıcı olduğunu belirten polis yetkilileri, zengin olma hayaliyle kasayı çalan hırsızların, hayal kırıklığıyla böyle bir şey yapmış olabileceğini ifade etti.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin, kasa üzerinden alınan parmak izi örnekleri, işyerinin etrafındaki güvenlik kamerası görüntüleri ve diğer olay yeri bulgularını incelemeye aldığı ve hırsızları yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.