BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hırsızın bagajından çıkana bak

Uyanık hırsızlar bu kez buzağı çaldı onu da kalkıp arabanın bagajına sakladı.

Abone ol
Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde çaldıkları buzağıyı, otomobilin bağajında gizleyen 3 kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kandıra'da polise ihbarda bulunan bir vatandaşın, Babaköyü'ndeki bir bahçeye giren 3 kişinin çaldıkları buzağıyı, otomobilinin bagajına koyarak çaldıklarını söylemesi üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçti.
 
Kandıra yolu Solaklar sapağında uygulama yapan ekipler, çalışma yaptıkları bölgenin yakınındaki dinlenme tesisine giren otomobilden şüphelenerek araçtakilere kimlik kontrolü yaptı.
 
Kontroller sırasında aracın bagajından bazı seslerin geldiğini fark eden ekipler, bagajın kapısını açtığında çalınan Holştayn cinsi buzağıya rastladı.
 
Bunun üzerine araçtaki Şahin D. (52), Mehmet T. (37) ve Neşet T'yi (20) gözaltına alan ekipler, bu kişileri polis aracına bindirerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürdü.
 
Bu arada, polis ekiplerinin buzağının kulak küpe numarasını Kocaeli Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne bildirmesi üzerine yapılan araştırmada, buzağının Babaköyü'nde oturan Ş.Ş'ye ait olduğu belirlendi.