BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.442,58
HABER /  GÜNCEL

Hırsız pazarına şok baskın

Avcılar Belediyesi Zabıta ekipleri, hırsız pazarına baskın düzenleyen

Abone ol

Hırsızlık mallarının satıldığı pazara baskın düzenleyen Avcılar Belediyesi Zabıta ekipleri, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Her hafta Perşembe gecesi saat 03.00’te kurulan pazarda televizyondan ayakkabıya kadar her şey var

Çevre sakinlerinden gelen bir ihbarı değerlendiren Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Avcılar İlçe Emniyet müdürlüğü ile ortaklaşa düzenledikleri “Şafak Operasyonu”nda Yeşilkent mahallesinde Perşembe günleri sabaha karşı 03:00 ila 07:00 saatlerinde çalıntı malların satıldığı pazara baskın düzenlendi.

Baskın sırasında aralarında çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon ve bilgisayar gibi elektronik eşyaların yanı sıra tekstil ürünlerinin de satıldığı çalıntı mallara el kondu. Pazar oluşturanların bir çoğu baskın sırasında olay yerinde kaçarken kimileride mallarına sahip çıkmak için zabıtaya direndiler..

Avcılar Belediyesi Zabıta müdürü Mehmet Güven yaptığı açıklamada, zabıta müdürlüğü olarak bölgemizde hiçbir suretle bu tür korsan pazar faaliyetlerine müsaade etmeyeceğini vatandaşlardan bu tür faaliyetlere rağbet etmemelerini istedi. Güven vatandaşların her türlü olumsuzlukları kendilerine ihbar etmelerini belirterek Avcılar Belediyesi çağdaş yaşam hakkını savunuyor, bu çerçevede insana yakışmayan her türlü faaliyetlere ve olumsuzluklara karşı olduklarını söyledi.