BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,96
ALTIN 2.445,85
HABER /  GÜNCEL

Hırsız hırsızı soydu!

İzmir'de iki hırsız polis tarafından yakalanıp nezarethaneye konuldu. Hırsızlardan biri diğerinin cebindeki 30 YTL'yi çaldı ama güvenlik kamerası her şeyi tespit etmişti.

Abone ol

İZMİR'in Konak İlçesi'nde otomobilden elbise çalan İlker Yılmaz ile Onur Karakaya polis tarafından yakalandı. Nezarethaneye konulan akraba iki gençten Onur Karakaya, İlker Yılmaz'ın cebinde 30 YTL para çaldı. Parası çalındıktan sonra polisi suçlayan Yılmaz, güvenlik kamerası ile herşey ortaya çıkınca özür diledi.
Olay, Kantar Polis Merkezi'nda meydana geldi. Kazım Dirik Caddesi üzerinde Esat Sakarya'ya ait olan 35 CH 3419 plakalı otomobilden elbise çaldıkları ileri sürülen 23 yaşındaki İlker Yılmaz ile 19 yaşındaki Onur Karakaya Kantar Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalandı. Karakola götürülen zanlılar, bir başka suçtan daha gözaltına alınan bir zanlı ile birlikte geceyi nezarethanede geçirdi.

NEZARETHANEDE AKRABASINI SOYDU
Gece saat 03.00 sıralarında Onur Karakaya akrabası olan arkadaşı İlker Yılmaz'ın cebinden gizlice 30 YTL'sini çaldı. Uyandıktan sonra cebinde parasının olmadığını farkeden Yılmaz, “Polisler cebimdeki parayı çaldılar'' diye bağırdı. Polis merkezindeki görevliler Yılmaz'ı sakinleştirdikten sonra nezarethanedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda Onur Karaya, İlker Yılmaz uyuduktan sonra cebindeki parasını aldığı görüldü. Bunun üzerine polislerden özür dileyen İlker Yılmaz, parasanı alan Onur Karakaya hakkında şikayette bulunmadı.
İki zanlı otomobilden hırsızlık suçundan çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Haber: Neşat DİŞKAYA/İZMİR
Kaynak: