BIST 11.009
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.502,49
HABER /  GÜNCEL

Hırsız arka koltuğa bakmayınca

Hırsız kırdığı arabanın camından içinde 100 bin TL'nin olduğu çantayı kaptı. Arka koltuğa bakmaması ise para sahibi çin teselli oldu.

Abone ol

Bursa'da, inşaat firmasında çalışan bir kişinin, bankadan çektiği 100 bin TL'nin, camın kırılması suretiyle otomobilden çalındığı öne sürüldü. 

Arka koltuktaki çantada 68 bin TL daha olduğunu belirten firma  yetkilileri, zanlıların bunu görmemesinin ise ''büyük şans'' olarak değerlendirdi.

İddiaya göre; bir inşaat şirketinde çalışan M.S.T, firmanın işlerinde kullanılması amacıyla, Küçük Sanayi Mahallesi'ndeki özel bir bankanın şubesinden 168 bin TL çekti. M.S.T, iki çantadaki paralardan 100 bin TL olanını, otomobilin ön, 68 bin TL olanını ise arka koltuğa koyarak yola çıktı.

Özlüce bölgesindeki Ertuğrulkent Mahallesi'nde bulunan iş yerine gelen M.S.T, çantaları araçta bıraktı ve kapıları kilitleyerek ''şoför değişimi'' için dışarı çıkarak firmanın ofisine girdi.

M.S.T'nin araçtan inmesini fırsat bilen kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, aracın ön camını kırdı ve ön koltuktaki 100 bin TL'nin bulunduğu çantayı alarak olay yerinden uzaklaştı.

Bir süre sonra otomobile dönen M.S.T, aracın camının kırıldığını ve 100 bin TL bulunan çantanın yerinde olmadığını fark ederek durumu polise bildirdi.

Polis, olay yerinde inceleme yaptı ve araçta parmak izi araştırması gerçekleştirdi.

Arka koltuktaki çantada 68 bin TL daha olduğunu belirten firma yetkilileri, zanlıların bunu görmemesini ise ''büyük şans'' olarak değerlendirdi.