BIST 10.471
DOLAR 32,78
EURO 35,08
ALTIN 2.447,64
HABER /  GÜNCEL

Hıncal Uluç utandı!

Hıncal Uluç'u utandıran, Ahmet Hakan'ın yazısıydı. Peki ne oldu, Ahmet Hakın ne yazdı da Uluç utandı? Gelin birlikte okuyalım bu yazıyı, bakalım biz de utanacak mıyız?

Abone ol

diyor Hıncal Uluç ve Ahmet Hakan'ın "Üst aramaya tepki"sine göndermede bulunuyor.. Ahmet Hakan, üstünün aranmasından utanıyor, Hıncal Uluç o yazılan yazıdan...

 Biz sizi bugün Hıncal Uluç'un yazısıyla başbaşa bırakıyoruz:

"Ahmet Hakan, yeni açılan Fransız Sokağı adlı alışveriş merkezine girişte aranmaktan şikayetçi.. Terörün kol gezdiği ülkemizde birazcık güvenliğin kime ne zararı var, merak ediyorum..
Kaldı ki, bu kentte Akmerkez'e, Metro City'ye, daha aklınıza hangisi gelirse, alışveriş merkezlerine girerken aranmıyor musunuz?. Ahmet Hakan ilk defa mı böyle bir merkeze giriyor, ya da "Üstü açık alanlara girerken arama yapılmaz. Yapılırsa bu girene hakarettir" diye bir kural mı var?.
"Fransız sokağına üzerimiz ve çantalarımız aranarak girmenin utancı ne olacak" diyor. Onu bilmem ama, bu yazıyı gazetemde okurken ben utandım.
Ahmet Hakan öyle bir yazı yazmış ki üstelik, hedef gösteriyor, milliyetçi ve dinci terör örgütlerine Fransız Sokağı'nı.. Buranın eski adı Cezayir imiş de.. "Cezayir için ve sokaklarımıza özgürce girmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" diyor..
Hacet yok.. Bu işareti alanlar gerekeni yaparlar.. Yakında görürüz. "

Yazı : Hıncal Uluç
Kaynak: