BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.409,67
HABER /  GÜNCEL

Hıncal Uluç F.Bahçe'yi çıldırtacak

Sivri yorumlarıyla eleştiri oklarını üzerine çeken Hıncal Uluç bu kez Fenerbahçe'yi hedef aldı

Abone ol

Her yazdığı yazıyla gündem yaratan Hıncal Uluç'tan bu kez Fenerbahçe'yi kızdıracak bir yazı geldi.

"Süper Kupa'ya denk bir kupa var mı Fenerbahçe'nin müzesinde! Nihat Özdemir kafası, Ali Koç kafası Galatasaray'da takılı kalmış."

"Her şeye rağmen Galatasaray'dan 3 katı büyüğüz" diyen Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir'e cevap veren Hıncal Uluç, "Futbolda kupa mı önemli, para mı?" dedi ve yeni bir tartışma konusunun fitilini ateşlemiş oldu.

Hıncal Uluç'un Fotomaç'taki yorumlarında Fenerbahçe'nin 58. maddeye ilişkin tepkilerin şu sözlerle yorumladı:

METRİS NE DİYORSA DİYOR

Fenerbahçe'nin bir şey dediği yok. 'Metris' diyor ne diyorsa...

Bu sürecin başlangıcından bu yana sadece Nihat Özdemir'i izleyin. "Ben bıktım usandım artık. Futbolun f'sini duymak istemiyorum. İşimi ve aileme dönüyorum" dedi. Metris'ten, 'Hop nereye gidiyorsun!' diye emir geldi, bütün o lafları yaladı yuttu, geri döndü!

Döndüğü zaman, "Fenerbahçe küme düşmesin" dedi kıyametler koptu. Kayıtlarda var. Sonra Metris'ten emir geldi, 'Hop ne oluyorsunuz. Düşmesin diye ortaya çıkmanız suçluluğumuzun kabulü anlamına gelir. Deli misiniz, divane misiniz!' Nihat Özdemir o sözlerini de unuttu.

"Biz Fenerbahçe olarak 58. maddenin uygulanmasını, küme düşme cezasının verilmesini istiyoruz" dedi. Şimdi bunlar Nihat Özdemir'in sözleri ve davranışları mı?

Hayır. Metris ne derse onu yapıyor Fenerbahçe...
Onun için 'Fenerbahçe'nin sözü ve tavrı' diye bir şey yok. Metris'in sözü ve tavrı var. Metris'teki adam da başta bu yana dik duruyor. Fenerbahçe rüzgara göre...
Ali Koç bu kadar değişken tavrıyla Koç Holding'de hala nasıl yöneticilik yapıyor?
Her gün başka fikirle gelmesine orada izin veriyorlar mı?

YANINDAN DAHİ GEÇEMEDİ

Fenerbahçe Divan Kurulu'nda Galatasaray'ı kıskançlıkla suçlayan Özdemir, "Her şeye rağmen Galatasaray'dan 3 katı büyüğüz. Bu nedenle bu kadar bağırıyorlar" dedi. Galatasaray'ın böyle bir niyeti olabilir mi?

Nihat Özdemir Galatasaray'a niye saldırıyor:

Çünkü Galatasaray'ın Türk futbol tarihinde hiç kimsenin erişemediği, yanından dahi geçemediği bir başarıya ulaştığını, özellikle kendi dönemlerinde Fenerbahçe için o başarıya ulaşmanın hayal bile edilemeyeceğini biliyor. Bu düzeyde mi tartışacağız Nihat Özdemir ile?
O parayı koyuyor ortaya ben de kupayı koyuyorum. Göreyim bakalım; Süper Kupa'ya denk bir kupa var mı Fenerbahçe müzesinde!..

Hangisi daha kıymetli? Futbolda para mı kıymetli, kupa mı kıymetli?
Hele o para ile nelerin yapıldığı tartışılırken günümüzde ya da yapılmadığı!..
Bunlar iş değil! Hâlâ Nihat Özdemir kafası hâlâ Ali Koç kafası Galatasaray'da takılı kalmış. 2000 yılındaki başarının ezikliğine karşı hâlâ oradalar.