BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Hillarynin son hali şok etti

Hillary'nin bir haftada 20 yaş gençleşmesi, botoks yaptırdığına yoruldu. İşte o kare..

Abone ol

2008 ABD başkanlık seçiminde Demokratların favori adayı olan eski first lady Hillary Clinton'ın son günlerde genç kız gibi etrafta dolaşması, botoks yaptırdığı söylentilerine yol açtı.

Clinton'ın ufak çaplı bir operasyon geçirdiğine ilişkin dedikodular, geçen hafta Demokrat rakipleriyle bir araya geldiği tartışma programında kırışıksız yüzü ve parlak cildiyle göz almasının ardından ayyuka çıktı.


DAVİD BLUM: 90'LIK TEYZELER GİBİ KAŞ ÇATMASINI ÖZLEDİM

Boston Herald'da yazan Margery Eagan, Hillary'nin 60 yaşında bir kadında olmayacak kadar 'kusursuz' göründüğünü ve kendisine Hillary'nin botoks yaptırdığının fısıldandığını yazdı. Gazete, Hillary'nin botokslanmasının ertesi günü çalışmaya başlayabileceğini söyleyen uzman görüşlerine de yer verdi.

2004'te Demokrat John Kerry'nin de botoksa başvurduğu iddiasını hatırlatan Cumhuriyetçiler fırsatı kaçırmadı. New York Sun yazarı David Blum "Botoks Hillary'nin yüzündeki ifadeyi darmadağın etmiş. Onun doksanlık teyzeler gibi kaş çatmasını özledim" diye alay etti. Hillary'nin sözcüleri, 'Yalanlamaya bile değmez' görüşündeydi.

Radikal