BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.422,28
HABER /  POLİTİKA

Erbakan AK Partiyi topa tuttu

AK Parti'yi topa tutan Erbakan'a göre bu seçimler çok kritik. İşte nedeni..

Abone ol

Eski Başbakan Necmettin Erbakan, Saadet Partisi'nin 2007 Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısına katıldı. Erbakan, Büyük Anadolu Oteli'nde yapılan toplantıda 'Esfane Başbakan Necmettin Erbakan' tezahüratları ile karşılandı.

Partililere seçim çalışmaları çerçevesinde nasıl bir yol izleneceği konusunda seslenen Erbakan, AK Parti'yi eleştirdi.

AK PARTİ'Yİ TOPA TUTTU

22 Temmuz genel seçimlerini Çanakkale Savaşı'ndan daha önemli bir olay olarak tanımlayan Erbakan, "Çanakkale Savaşı'nda emperyalistleri kovmuştuk. Ancak AK Parti vasıtasıyla bacadan girdi, tepemize oturdular." dedi.

"Seçimlerin yapılmasına 41 gün kala milli kurtuluş hareketini başlatıyoruz" diyen Erbakan, köylere kadar gidilerek kahvelerde oturan 'kasketli Ahmet amca'ya Refah Partisi'nin iktidar olduğu dönem ile sonrasının karşılaştırılarak anlatılmasını istedi.

BAZI AK PARTİLİ VEKİLLER BANA GELİP MİLLİ GÖRÜŞÇÜ OLDUKLARINI SÖYLÜYOR

AK Parti'nin dış güçlerin güdümünde bir oluşum olduğunu ileri süren Erbakan, şu görüşleri dile getirdi: "Kanunlar dışardan geliyor. Bir Vakıflar Kanunu çıkardılar.

AK Partili milletvekilleri geliyor bana, (Hocam ben milli görüşcüyüm, her ne kadar ayrı düştüysem de her bakımdan size bağlıyım) diye ağlıyor. E peki böylesin de bu kanunları neden çıkarttın? (Ne kanunu çıkardık efendim?) Vakıflar Kanunu'nu çıkardınız. Bu ne demek biliyor musun. 3 bin tane kilise Anadolu'da yeniden yapılacak demek. (Ya öyle mi efendim. Benim haberim yok) diyor. (Gece yarısı elimizi kaldırdık, çıkmış demek ki) diyor."

Zaman