BIST 10.078
DOLAR 32,36
EURO 34,67
ALTIN 2.416,45
HABER /  GÜNCEL

Hillary Clinton Müjde Ara niye hayır dedi?

Clinton'un katıldığı Haydi Gel Bizimle Ol programının perde arkasında ilginç olaylar yaşandı. Clinton Müjde Ar'ın teklifine hayır dedi.

Abone ol

Haydi Gel Bizimle Ol programının perde arkasında ilginç olayların yaşandığı ortaya çıktı. Clinton Müjde Ar'ın kahve falı teklifini reddetti.

AYSUN KORUMALARLA TARTIŞTI

ABD Dışışleri Bakanı Hillary Clinton’ın katıldığı Haydi Gel Bizimle Ol’un çekimleri öncesinde Aysun Kayacı’nın, ABD’li korumalarla tartıştığı öğrenildi. Peşpeşe dört aramadan geçirilen ünlü mankenin, “Ben bu programın sunucusuyum. Niye beni bu kadar detaylı arıyorsunuz. Clinton’a zarar mı vereceğim?” diyerek tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Programda giydiği beyaz elbise Clinton tarafından çok beğenilen Kayacı “Hillary Clinton’ın belli bir karizması var ama şahsiyeti benim için bir şey ifade etmiyor. Amerika’nın politikası Amerika’nın politikasıdır. Kişiler ne kadar fark yaratır görüceğiz” dedi.

CLİNTON MÜJDE'YE HAYIR DEDİ

Programın diğer sunucusu Müjde Ar ise yayın sırasında Türk kahvesi ikram ettiği Hillary Clinton’a arada “İsterseniz kahve falınıza bakabilirim. Bu konuda iyiyim” dedi. Ancak Clinton “Böyle şeyler bana saçma geliyor, teşekkür ederim” diyerek teklifi reddetti. Müjde Ar da ABD Dışişleri Bakanı’nın mütevaziliğinden çok etkilendiğini söyleyerek “Çok güçlü, ne istediğini bilen bir kadın. Bizim siyasetçilerde makam, şan, şöhret merakı var ama Clinton gayet mütevazı bir insan. Siyaseti halk için yaptığı belli” diye konuştu.