BIST 9.999
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.440,64
HABER /  MAGAZİN

Hilal Cebbeci'ye Twitter'dan tepki yağıyor

Önceki gün twitter'da paylaştığı yarı çıplak fotoğrafıyla herkesi şok eden Hilal Cebeci'ye tepkiler büyük oldu.İşte ünlü isimlerin yorumları

Abone ol

Önceki gün twitter'da paylaştığı yarı çıplak fotoğrafıyla herkesi şok eden Hilal Cebeci'ye tepkiler büyük oldu.

Hilal Cebeci: "Yataga gırmeden oncekı fotom sıze armagan bıraz kotu cıktım ama ıdare edın panpısslerım:)) mesajıyla yarı çıplak fotoğrafını paylaştı ve 1 saat içinde twitter sosyal paylaşım sitesinin, Türkiye'de en çok konuşulan isimleri arasına girdi.

Sanat camiasından birçok ismin twitter aracılığıyla eleştirdiği Hilal Cebeci'ye en ilginç eleştirileri şarkıcı Metin Arolat ve Arka Sıradakiler'in genç oyuncusu Temmuz Karikutal yaptı.

Şarkıcı Metin Arolat 'pampişlerim' yazarak köpeğinin resmini koyarken, genç oyuncu Temmuz Karikutal'ın konuyla ilgili yaptığı eleştiri hepsinden ağırdı. Bu ağır yorumlardan sonra kendisi de yarı çıplak fotoğrafını binlerce takipçisiyle paylaştı.

İşte twitterda Temmuz Karikutal'ın noktasına virgülüne dokunmadan yayınladığımız çok tartışılacak o yorumları:

@TemmuzK (Temmuz Karikutal): "Bu @hilalcebeciii denen kadinin gozlerine bakip "seni seviyorum kadinim, benim icin cok ozelsin" diyebilecek kimse yoktur artik. Yazik etti."

@TemmuzK (Temmuz Karikutal): "İşin gücün reklam Hilal Cebeci!Türk halkını oyuncak gibi kullanıyorsun.Zamanında da dini sohbete giderken tesettüre girmiştin,hatırladın mı?"

@TemmuzK (Temmuz Karikutal): "İşte gece yatağıma girmeden önceki fotoğrafım "pampişlerimmm" =)))

Hilal Cebeci'nin yarı çıplak soyunması gündeme bomba gibi oturdu!
İşte diğer ünlülerin konuyla ilgili yaptığı konuşmalar:

Metin Arolat: "eksik kalamazdim..merhaba pampislerim :))) http://twitpic.com/5ktdee" mesajıyla köpeğinin fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Fulden Uras: "sen kafayi yemissin hilal acil doktora gorun yalnizliktan ne yapacagini sasirmissin gundem boyle olmaz ayip su yaptiklarin"

Ömür Gedik: "Bisey sorucam; hilal cebeci ne icin soyundu?"

Elif Güvendik: "yazik yaaa icim bir tuhaf oldu,uzuldum inanin su an bu resme daha aci dolu baktim.allah akil fikir versin diye bosa dememisler..."