BIST 10.268
DOLAR 32,32
EURO 34,76
ALTIN 2.388,80
HABER /  SPOR

Hidayet Türkoğlu gerçeğin farkında

Los Angeles karşısında 3-1 geriye düşen Orlando'nun yıldızı Hido, NBA Stüdyo'ya konuk oldu

Abone ol

NBA'de Orlando Magic formasını giyen milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, NTV Spor'da katıldığı NBA Stüdyo prorgamında Murat Kosova'nın sorularını yanıtladı. Türkoğlu, "Her şeyin daha bitmediğinin farkındayız ama işimizin zorlaştığı bir gerçek" dedi.

Hido'nun NBA Stüdyo'daki açıklamaları şöyle:

Şu an bulunduğumuz durum itibarıyla işimiz çok zor diyebiliriz. Ama her şey bitmiş değil, hala kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz.

Oyun içinde biraz daha aktif olmamız gerekiyor. Son maçı kazanmamız gerekirdi ama olmadı. Bazen sizin de yapabileceğiniz bir şey olmuyor ve bazı hatalardan dolayı maçı kaybediyorsunuz. Oyuncular olarak biz herkezden fazla üzüldük.

Son maçı da Los Angeles’taki maçla aynı şekilde kaybettik ve şu an biz 3-1 önde olabilirdik. Biraz önce takım olarak toplantıdaydık ve son maçı konuştuk. Her şeyin daha bitmediğinin farkındayız ama işimiz biraz daha zorlaştı; bu bir gerçek.

İyi antrenman yapıp, yapacağımız toplantılarla hatalarımız üzerine eğilip bunları düzeltmeye çalışacağız. Pazar günü daha akıllı oynayıp tekrar bir avantaj kazanmaya çalışacağız. Artık elimizden ne geliyorsa yapıp Los Angeles'a 3-2 ile gitmek istiyoruz.