BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,06
ALTIN 2.466,04
HABER /  GÜNCEL

Herşeye dayanıklı cep telefonu

Siemens Mobile, multimedya özellikleri ile dikkat çeken 3 bantlı yeni out-door telefonu M65'i, Türkiye'de pazara sundu. Telefonun özellikleri saymakla bitmiyor.

Abone ol

Suya, toza ve şoka dayanıklı olan Siemens M65, ortam ne kadar zorlu olursa olsun, yaşadıklarınızı kaydedebileceğiniz mükemmel bir mobil arkadaş. Aktif yaşayan kullanıcılar için geliştirilen Siemens M65, yüksek çözünürlüklü renkli ekrana, entegre video kaydedebilen kameraya sahip.

Çok sayıda heyecan verici oyun ve multimedya özellikler ile donatılan Siemens M65, metal ve kauçuktan yapılmış sağlam ve dayanıklı özel bir tasarıma sahip. Turuncu kauçuk kısım, hem entegre video kameranın lensine hem de telefonun kasasına toz girmesini engelliyor. Telefonun metal koruma çerçevesi ve kauçuk tamponu ise, zorlu koşullarda darbeleri emerek, ekranı çiziklere ve kırılmaya karşı koruyor.

Yeni Bisiklet Arkadaşınız
Opsiyonel Bike-o-meter ile Siemens M65 mükemmel bir bisiklet arkadaşı. Doğrudan görüş alanınız içinde, bisikletin gidonuna kolayca yerleştirilebiliyor ve standart bir siklometre gibi toplam gidilen yol, hız gibi tur bilgilerini gösteriyor. Ayrıca yeni turları kaydetmenize ya da telefonun ekranında gösterilen önceden tanımlanmış gezileri izlemenize de imkan tanıyor.

Entegre VGA kamerası ile maceralarınızı video olarak kaydetmek ve arkadaşlarınızla paylaşmak, bir tuşa basmak kadar kolay. Fotograf editörü sayesinde, özel görüntü efektleri ekleyerek, maceralarınızı daha da ihtişamlı gösterebilirsiniz. Aksesuar olarak takılabilen flaş ile ışığın az olduğu ortamlarda bile günün 24 saati dilediğiniz görüntüleri çekebilirsiniz.

Outdoor temaları ve özel polifonik zil sesleri ile Siemens M65'inizi kişiselleştirebilir ve yaratıcılığınızı gösterebilirsiniz. Spor, yarış ve aksiyon oyunları, telefonu eğlenceli kılan önemli bir faktör. M65, şık tarzı, yüksek kaliteli multimedya özellikleri ile gezmeyi seven ve yaşamlarındaki heyecan dolu anları sevdikleri ile hemen paylaşmak isteyenler için mükemmel bir arkadaş olacak. M65 satış fiyatı 345 Euro (KDV dahil) Detaylar için www.siemens-mobile.com/cds