BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.434,75
HABER /  DÜNYA

Herkes bunu konuşuyor! Yılın sevgilisi olay oldu

Topuklu ayakkabılarla durmaktan ayakları ağrıyan kız arkadaşının topuklu ayakkabısını giyen Çinli sevgili, sosyal medyada hayranlık uyandırdı.

Abone ol

Topuklu ayakkabılarla durmaktan ayakları ağrıyan kız arkadaşının topuklu ayakkabısını giyen Çinli sevgili, sosyal medyada hayranlık uyandırdı. Çin'de bir hastanede bir erkeğin, kız arkadaşı için yaptığı 'fedakarlık' sosyal medyada beğeni topladı. Çinli adamın kız arkadaşına yaptığı jest sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kız arkadaşına kendi sandaletlerini giydirip, kendi ayaklarına da pembe topuklu ayakkabıları geçiren bir gencin görüntüleri Çin menşeli sosyal paylaşım platformu Weibo'da hızla yayıldı.

SEVGİLİSİ TARAFINDAN ÖNERİLMİŞ

Fotoğrafı çeken Xia, olayın arka planını Çin'deki yerel gazeteler anlattı. Hastanede doktoru bekledikleri sırada ayakkabılarını değiştirmiş olan çifti fark ettiğini ve fotoğrafları çekmeden edemediğini söyleyen Xia, daha sonra bu değişikliğin genç kadının ayaklarını dinlendirmesi adına sevgilisi tarafından önerildiğini anladı.

FEDAKAR SEVGİLİ

Rus haber ajansı Sputnik'in aktardığına göre Xia, çiftin numaraları okunduğu sırada, kadının, ayakkabıları yeniden değiştirmeyi önerdiğini, ancak sevgilisinin bunu duymayarak ya da duymazdan gelerek ayağında topuklu ayakkabılarla kapıdan yürüyüp gittiğini de ekledi.

KADINLAR MEST OLDU

Sevgilinin bu tavrı Weibo kullanıcılarının takdirini kazandı. Bir kullanıcı "Nasıl böyle bir sevgili bulabilirim?" diye sorarken bir diğeri de "Ben topuklularla kendime azap çektirmektense herhalde çıplak ayakla yürürdüm" diye yorum yaptı.