BIST 10.400
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.409,50
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Herkes bedava konuşacak

Skype yazılımı ile desteklenen YAKSU YP200 USB Skype Telefon artık Türkiye’de.

Abone ol

Dünyanın en hızlı büyüyen Internet üzerinden bedava ses iletişim servisini sağlayan Skype yazılımı ile desteklenen YAKSU YP200 USB Skype Telefon artık Türkiye’de.

Mayıs 2006’da Türkiye’de satışa sunulan ve sabit telefon şeklinde olan Yaksu YP200 Skype Telefon; uzak veya yakın mesafe telefon görüşmelerinde bedava ve sınırsız konuşmak isteyen kullanıcılara ideal seçenekler sunuyor.

YAKSU YP200, anında mesajlaşma programı olan Skype programına sorunsuz bir şekilde uyum gösteriyor ve kullanıcılara sesli iletişim kurma imkanı tanıyor. Yalnızca 250 gram ağırlığında olan ve küçük bir telefon görüntüsündeki YAKSU YP200 bilgisayar üzerindeki USB 1.0, 1.1. veya 2.0 portuna bağlanarak kullanılıyor. Caller ID (arayan numaranın ekranda görülmesi özelliği) ile birlikte aranan numaraları da görüntüleme özelliklerini destekleyen YAKSU YP200 Skype haricinde sesli iletişim hizmeti sunan diğer anında mesajlaşma programları (MSN Messenger, ICQphone, Yahoo Call Center gibi..) ile de kullanılabiliyor.

YP200, arka plan gürültüsünü azaltma, yankı önleme gibi özellikleriyle VoIP telefon görüşmelerinin en yüksek kaliteyle yapılmasını sağlıyor. Skype’dan Skype’a ücretsiz konuşmaların yanı sıra istenildiği takdirde Skype’dan satın alınan kontörlerle YP200’ü kullanarak sabit ve mobil telefonları çok ucuza aramak mümkün oluyor.

Skype programını kullanan ancak görüşmelerdeki ses kalitesini artırmak isteyen, sevdikleriyle bedava telefon görüşmesi yapmak isteyen, sıklıkla uluslar arası görüşme yapan ve maliyeti düşürmek isteyen, seyahat sırasında ofis ya da evi aramak için düşük maliyetli çözüm arayan çalışanlar için ideal çözüm olan YAKSU YP200 ile uzaklar yakın oluyor.

İLK DEFA YAKSU’DA..

Türkçe arayüz ve Türkçe menü sayesinde kullanıcılara kolay kurulum ve kullanım rahatlığı sağlayan YAKSU YP200, Mute ve Hands Free özelliği sayesinde bilgisayarlarda speaker yerine de kullanılabiliyor.

Birbirinden farklı 10 zil seçeneği, Mp3 yükleme özelliği sayesinde kişiye özel tercihler yapmanın da mümkün olduğu YAKSU YP200, arama menüsünü görüntüleme, yön tuşlarıyla Skype menüsünü kumanda edebilme, kayıtlı telefon numaralarını kısayola atama, parlak mavi led ekranı sayesinde gece kullanım kolaylığı sağlama gibi sadece YAKSU YP200 Skype Phone’da bulunan özellikler kullanıcılara rahat kullanım avantajını da beraber getiriyor.

YAKSU YP200 SKYPE PHONE NASIL ÇALIŞIR..

Yaksu YP200 ile birlikte gelen ücretsiz skype yazılımını kurduktan ve YAKSU tarafından sağlanan Türkçe arayüzlü kurulum cd’sini bilgisayarınıza yükledikten sonra yapacağınız tek şey programı çalıştırmak ve arayacağınız kişiyi seçmek. Numarayı çevirdikten sonra ücretsiz ve kaliteli bağlantı sizi bekliyor.