BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,87
ALTIN 2.433,75
HABER /  DÜNYA

HER ŞEY FENERBAHÇE’NİN BAŞARISI İÇİN

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Benfica’ya konuk olacak Fenerbahçe’ye Batman’dan büyük destek geldi. Fenerbahçeli taraftarlar tür...

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Benfica’ya konuk olacak Fenerbahçe’ye Batman’dan büyük destek geldi. Fenerbahçeli taraftarlar türbeye giderek sarı lacivertli takımın tur atlaması için dua etti.
Son yıllarını en başarılı Avrupa sezonlarından birisini yaşayan ve Avrupa’da ilk kez yarı final oynayan Fenerbahçe ilk maçta 1-0 yendiği Benfica ile rövanş karşılaşmasına çıkıyor. Zorlu maç öncesinde Fenerbahçe taraftarları Batman’ın Gercüş ilçesindeki Gercüş Mezarlığı’nda bulunan Garipler Türbesi’ne giderek takımlarına dua etti. Çocukları ile beraber Fenerbahçe bayraklarını taşıyan taraftarlar, Fenerbahçe lehine slogan atarak türbeye gidip dua okudu. Dua sonrası türbedeki ağaca çaput bağlayan taraftarlar, daha sonra beraberlerinde getirdikleri bisküvi ve meyve sularını mezarlıkta bulunan çocuklara ve vatandaşlara dağıttı. Dev maç öncesinde Fenerbahçeli taraftarların tek hedefi Benfica’yı eleyerek finale yükselmek. Taraftarlar 2008 yılında Fenerbahçe Chelsea maçı öncesinde yine Garipler Türbesi’ne gelip dua ettiklerini ve o maçı 2-1 aldıklarını yine Fenerbahçe’ye destek vermek için türbeye geldiklerini söyledi.
(İHA)