BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,74
ALTIN 2.408,04
HABER /  GÜNCEL

Her şey Ertuğrul Sağlam'ın istediği gibi

İkinci yarıya Antalya'da hazırlanan Bursaspor, bugün yaptığı antrenmanla kampı tamamladı.

Abone ol

Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, kamp boyunca Üst düzey bir profesyonellik anlayışı sergileyen oyuncularına teşekkür etti.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, taktik ağırlıklı yapılan çift kale maçla sona erdi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Üst düzey bir profesyonellik anlayışıyla sorumluluk alarak kampı tamamlayan oyuncularıma teşekkür ediyorum'' dedi.

Sağlam, Antalya kampında oynadıkları hazırlık maçlarının oldukça faydalı geçtiğini ifade ederek, ''Insua'nın sakatlığı dışında sakatlık olmaması da bizim için sevindirici. Üst düzey bir profesyonellik anlayışıyla sorumluluk alarak kampı tamamlayan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Buradaki anlayışın öncelikle kupa, daha sonra da lige yansıyıp, sezon sonunda her iki kulvarda da taraftarımızla birlikte mutlulukları yaşamayı düşünüyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına yarından itibaren kendi tesislerimizde başlayacağız. Bu maç bizim için çok önemli bir hale geldi. Taraftarlarımızdan yoksun olarak çıkacağımız kupa maçında iyi bir sonuç alarak, gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Sağlam, 3-4 oyuncuyla transfer görüşmesi yaptıklarını da kaydederek, transfer konusunun hafta sonuna kadar netleşeceğini sözlerine ekledi.