BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.411,15
HABER /  GÜNCEL

Hep aynı renk mi giyiniyor?

Ebeveynler çocuklarının aynı renk ve tonda giyinmeye başlamaları karşısında dikkatli olmalı. İşte sebebi;

Abone ol

Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, okullarda yaşanan şiddet olayları ve madde bağımlılığının arkasında hedonist (yaşamın amacı olarak hazzı seçmiş) grupların bulunduğu belirtilerek, ebeveynlerin çocuklarının aynı renk ve tonda giyinmeye başlamaları karşısında dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Bu gruplarının bazılarının kendilerine ait bir renklerinin bulunduğunu anlatan Prof. Dr. Özkan, şöyle devam etti: “Satanistler devamlı siyah giymektedirler. Turuncu veya beyaz gibi renkleri seçen gruplarda var. Bu gruplara giren genç ve çocukların giyim şekilleri değiştirmekte ve devamlı gruba ait renkte giysiler giyinmektedirler. Ebeveynler bu konuda dikkatli olmalıdırlar.

Eğer çocuklarının giyimleri değişmeye başlar ve hep aynı renk ve tonda giyseler giymeye başlarlarsa dikkat etsinler. Aynı renk ve tonda giymeye başlayan çocukların bu gruplara girmiş olma ihtimali var. Ebeveynler bunu tür gözlemleri olursa, çocuklarının çevresini iyi araştırmalı ve ona göre tedbir almalıdırlar. Yoksa çocukların bu grupların kölesi haline gelir.”