BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54
HABER /  GÜNCEL

Henüz 18 yaşında baba oldu!

Yeni yılın ilk bebeklerinden olan Naz bebeğin babası daha 18 yaşında...

Abone ol

2012 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Naz bebek, Eskişehir’in ilk bebeği oldu. Naz bebeğin babası ise 18 yaşında...

2012 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Naz bebek, Eskişehir’in ilk bebeği oldu. Naz bebeğin 18 yaşındaki babası Anıl Sarı, yeni yılın en büyük hediyesi kızını kucağından indirmedi. Eskişehir Devlet Hastanesi Çocuk Doğum Bölümü’nde gece 00:10 sıralarında dünyaya gelen Naz bebek, Eskişehir’in ilk bebeği oldu. Yılın ilk bebeklerinden biri olduğu haberi ilk önce ameliyathane önünde bekleyen 18 yaşındaki teknisyen baba Anıl Sarı’ya verildi. Ameliyathane önünde bekleyen baba Sarı, bebeğin sağlıklı olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Hastane çalışanlarının ilgi odağı olan Naz bebek, babasının kucağında sakin bir şekilde uykuya daldı. Sezeryan ile doğan Naz bebek, 48 cm boyunda ve 2 kilo 600 gram ağırlığında dünyaya geldi.

YENİ YIL HEDİYESİ

Anne Buket Sarı’nın yoğun bakımda olduğu ve sağlığının iyi olduğu bildirildi. Naz bebeğin babası bebeklerinin kendilerine yeni yıl hediyesi olduğunu söyleyip, 18 yaşında baba olmasından dolayı da ayrı bir mutluluk yaşadığını ifade etti. Bebeğini kucağından indirmeyen baba Sarı, “Bebeğimiz 2012 yılının ilk bebeklerinden biri olmasından dolayı çok mutlu olduk. İnşallah Naz bebeğimiz bize yeni yılla beraber şans getirecek.” diye konuştu.