BIST 10.232
DOLAR 32,22
EURO 34,65
ALTIN 2.394,86
HABER /  DÜNYA

Henrique, iddialı konuştu

Trabzonspor’un forvet oyuncusu Paulo Henrique UEFA.com’a yaptığı açıklamalarda iddialı konuştu. UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 6 maçta rakip ...

Abone ol

Trabzonspor’un forvet oyuncusu Paulo Henrique UEFA.com’a yaptığı açıklamalarda iddialı konuştu. UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 6 maçta rakip filelere 7 gol gönderen Brezilyalı oyuncu, hedefinin 15 gole ulaşmak olduğunu belirtti.

“KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM”
Bordo-mavili takımın son dönemlerdeki en formda futbolcusu Henrique, UEFA.com’a yaptığı açıklamada, sezona iyi başladıklarını ve takıma yeni katılan oyuncularla daha da güçlendiklerini vurgulayarak, “Formdayım ve kendimi çok iyi hissediyorum. Avrupa Ligi’ndeki maçlara yalnızca birkaç gün kaldı. Grubumuz kolay olmasa da tur atlayacak kapasitedeyiz. Gol atmaya ve takımıma katkı sağlamaya devam etmek istiyorum. UEFA Avrupa Ligi’nde 15 gol atmayı hedefliyorum” dedi.

“SOKAKTA GÜÇLÜKLE YÜRÜYEBİLİYORUM”
Daha önce Brezilya’nın Atletico Mineiro, Palmeiras ve Desportivo, Hollanda’nın Heerenven ve Belçika’nın Westerlo takımlarında forma giymiş olan 24 yaşındaki oyuncu, Türkiye’de futbol atmosferinin çok farklı olduğunu dile getirerek, “Bu daha önce görmediğim bir şey. Burada insanlar bana büyük ilgi gösteriyor. Sokakta güçlükle yürüyebiliyorum. Hiçbir lokantada hesap ödememe izin vermiyorlar” ifadelerini kullandı.
Trabzonsporlu futbolcu Paulo Henrique, favori liginin İtalya 1. Ligi (Serie A) olduğunu ve her zaman İtalya’da oynamak istediğini dile getirerek, İtalya Ligi’nden de İnter’de oynamanın harika olacağını sözlerine ekledi.
(İHA)