BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hemşireden inanılmaz seks tuzağı

Genç hemşire önce galericiyi kendine aşık etti. Evine çağırdı. Gerisi ise tam bir film senaryosu gibi...

Abone ol

Adana'da bir özel hastanede hemşire olarak görev yapan E.Özgün (26), evine çağırdığı oto galerici G.Ö'ye (46) arkadaşlarıyla birlikte tuzak kurdu. Evinde hemşireyle sevişen adama 3 kişi silah zoruyla senet imzalatıp gasp etti.

ADAMI KENDİNE AŞIK ETTİ

Gazete Habertürk'te Erol Şennur ve Neşet Karadağ imzası ile yeralan habere göre, Adana Ziyapaşa Mahallesi'nde oturan E.Özgün, 10 gün önce arkadaşları Ahmet Bozaner ve Yılmaz Dadaş ile birlikte otomobil alma bahanesiyle Mersin'deki Taç Otomotiv'in sahibi G.Ö. ile arkadaş oldu. Özgün, cep telefonu ile sık sık görüştüğü adamı kendisine aşık etti.G.Ö. hemşire Özgün ile görüşmek için Adana'ya gelip gitmeye başladı. 23 Eylül tarihinde hemşire Özgün, arkadaşları Yılmaz Dadaş, Ahmet Bozaner ve Veysel Eren ile birlikte adamın gayrimenkulleri ve oto galerisini elinden almak için plan yaptı.

'KARIMLA NE YAPIYORSUN?'

Plana göre, hemşire kendine aşık ettiği G.Ö.'yü Adana'ya çağırdı. Evinde adamı misafir eden hemşire, çırıl çıplak soyundu. Öztürk de, sevişmek için soyunduğu sırada Yılmaz Dadaş ve silahlı Veysel Eren eve girdi. Dadaş, "Karımla içeride ne yapıyorsun?" diyerek G.Ö.'yü yumruklayıp arkadaşı Eren'e "Git içeriden senet getir buna imzalatalım kafasına da sıkalım" dedi. Dadaş, 6 senede açık imza attırdıktan sonra Öztürk'ün cebindeki 320 lira ile cep telefonunu da gasp etti.

'YARDIM EDİN. ÖLDÜRECEKLER BENİ'

Daha sonra, hemşire E.Özgün, Dadaş ve Eren, G.Ö'yü otomobiline bindirip Sarıçam İlçesi'ndeki Gültepe Mahallesi Memursen Toplu Konutları'nın bulunduğu yere götürdü. Şahıslar otomobilde buldukları 2 bin 500 lirayı da gasp ettiler. Öztürk, kendisini gasp edenlerin dalgınlığından yararlanıp otomobilin penceresinden, "Yardım edin. Beni öldürecekler" diye bağırdı. Gasp zanlıları kaçarken adam, yardımına gelen polislere olanları anlattı.

Yapılan soruşturma sonunda, gasp olayını planladığı iddia edilen hemşire  ile arkadaşı Yılmaz Dadaş yakalanarak gözaltına alındı. Eren ile Bozaner de kaçtı.

HEMŞİRE SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Hemşire Özgün polisteki sorgusunda suçlamayı kabul etmezken, "Galip ile arkadaş olduk. Aramızda duygusal bir ilişki başladı. Kendisini Adana'ya davet ettim. Evde sevişirken, tanımadığım kişiler bizi etkisiz hale getirdi" dedi. Oto galerici G.Ö. ise, hemşire Özgün'ün tuzağına düştüğünü belirterek, "Beni kendisine aşık edip evine davet etti. Eve girer girmez, soyundu. Ben de yarı soyunuk haldeyken odadan Yılmaz ile başka biri çıktı. Bana yumruk atıp paramı ve telefonumu gasp ettiler. Senet imzalattılar. Bu sırada E. de yalandan ağlıyordu" diye konuştu. Adliyeye sevkedilen Hemşire ve Yılmaz Dadaş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.