BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hemoroid problemine kesin çözüm!

İdasil Hemoroid Kapsül, şifalı bitkilerin yılların üretim tecrübesiyle oluşturulan, bitkisel bir gıda takviyesidir

Abone ol

İdasil Hemoroid Kapsül, şifalı bitkilerin yılların üretim tecrübesiyle oluşturulan, bitkisel bir gıda takviyesidir. Tüketici ve üretim araştırmaları, İdasil Hemoroid Kapsülün 20 gün içerisinde etkisini göstererek, hemoroid rahatsızlığının gerilemesine katkı sağladığını göstermiştir.

20 günlük bir uygulama sonucu, üretim araştırmalarına katılan deneklerde, hemoroidin en az % 65 gerilediği gözlemlenmiştir. Araştırma sonucu; rahatsız haldeki kişilerde çalışmaz halde bulunan makat bölgesindeki toplardamarların çalışmaya başladığı ve memeleşmelerde küçülmeler olduğu saptanmıştır.
 
20 günlük bir uygulama sonucu, üretim araştırmalarına katılan deneklerde, hemoroidin en az %65 gerilediği gözlemlenmiştir. Araştırma sonucu; rahatsız haldeki kişilerde çalışmaz halde bulunan makat bölgesindeki toplardamarların çalışmaya başladığı ve memeleşmelerde küçülmeler olduğu saptanmıştır.
 
Bilindiği üzere, hemoroid rahatsızlığı makat bölgesindeki toplardamarların genişlemesi yani “Varisi’dir”. İdasil Hemoroid Kapsül, bitkisel kapsüllerinin mantığı olarak ise vücut bölgesindeki tüm damarların çalışmasını hızlandırması ve kan basıncını arttırmasıdır. Bununla birlikte tıkalı haldeki toplardamarlar da aynı yöntem vasıtası ile açılır. Kalp güçlenir. İdasil hemoroid Kapsül, içerdiği bitkisellerle, vücudun direnç kaybını engellemeye yardımcı olur ve hastalık karşısında sıkıntılı anlık rahatlamalar nedeni ile "direncin artması gibi" olma durumunu yaratmaz.
 
Besleyici elemanları ile hastalığı ilerlemesini durdurmada fayda sağlar. İdasil Hemoroid Kapsül'ün hedefi ve uygulama merkezi hastalıklı doku ve organlardır.

Daha fazla bilgi için tıklayın!