BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Hem sapık hem de katil

Avusturya'da evinin bodrumuna öz kızını 24 yıl boyunca hapsedip tecavüz eden sapık baba dehşetinin bir benzeri Amasya'da yaşandı.

Abone ol Amasya'da 8 çocuklu cani baba ortanca kızına tecavüz etti. Dünyaya gelen bebeği öldürdü. Diğer çocuklarını ölümle tehdit eden babayı oğlu ele verdi..

Sabah'tan İlhan Demircioğlu'nun haberine göre çiftçi olan ve 2000'de eşinden boşanan 8 çocuk babası M.A. (64) iddiaya göre, 3 yıl önce öz kızı N.A. (25) ile cinsel ilişkiye girdi. Babasının tecavüzüne uğrayan N.A., geçen yıl hamile kaldı. Olayın ortaya çıkmaması için sapık baba, kızına evde doğum yaptırdı ve kızının doğurduğu bebeği öldürdükten sonra evlerinin bahçesine gömdü. Kimseye söylememeleri için de çocuklarını, "Eğer olanları anlatırsanız sizi öldürürüm" diye tehdit etti. Baba olayın ortaya çıkmaması için çocuklarını dövüp, öldürmekle de tehdit etti.

KEMİKLERİ BULUNDU
Ancak sapık babanın oğlu olanlara artık dayanamadı ve jandarmaya ihbar etti. Savcılıktan alınan izinle evin bahçesinde arama yapan jandarma, Ş.A.'nın gösterdiği yerde bebeğe ait kemikleri buldu. Kemikler incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. M.A.'nın uzun süredir kızına tecavüz ettiğinin belirlendiğini söyleyen yetkililer, "Tecavüz olayının tahmini olarak 3- 4 yıldır devam ettiği sanılıyor. Talihsiz bebeğin cesedini adli tıbba gönderdik. Ölüm tarihi ve ölüm nedeni tam olarak ortaya çıktığı zaman kesin tarih belli olur" diye konuştu. Öz kızıyla ilişkiye girdiğini itiraf eden baba M.A. tutuklanarak Amasya Cezaevi'ne konuldu. Bu arada, talihsiz kızın, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için adli tıbba sevk edileceği ve bu süre içerisinde devlet korumasında tutulacağı açıklandı. Sapık babanın diğer çocuklarının da koruma altında olduğu öğrenildi.