BIST 10.627
DOLAR 32,18
EURO 34,91
ALTIN 2.426,61
HABER /  GÜNCEL

Heide Klum 14 Şubat'ta atv'de

Yayınlandığı her ülkede izlenme rekoru kıran "İddiaya Var mısın?" 14 Şubat'tan itibaren atv'de olacak, programın ilk konuğu ise ünlü topmodel Heide Klum.

Abone ol

ALMANYA'DA 20 yıldır yayınlanan ve izleyici rekorları kıran "İddiaya Var mısın" adlı şov programı atv'de... Sunucu, ünlü yönetmen Sinan Çetin... İlk program 14 Şubat Sevgililer Günü'nde. Ve büyük sürpriz: İlk konuk dünyanın en seksi kadınlarından olan topmodel Heidi Klum...

En 'iddialı' şov atv'de başlıyor

Ünlü konukları ve ilginç formatıyla her ülkede izlenme rekoru kıran "İddiaya Var mısın?" 14 Şubat'tan itibaren atv'de... Programın ilk konuğu Heidi Klum olacak.

Almanya'da 25 yıldır aralıksız yayınlanan ve dünyanın en büyük televizyon şovu olarak kabul edilen "İddia'ya Var mısın?" yakında Türkiye'de yayınlanmaya başlayacak. Yapımcılığını Anadolu Image'ın üstleneceği ve Sinan Çetin'in sunacağı program atv'de izlenecek. İlk bölümü 14 Şubat'ta gösterilecek olan yarışmanın ilk konuğu, ünlü Alman model Heidi Klum olacak.

AVRUPA'DA BİR NUMARA

Orijinal adı "Wetten Dass" olan ve Almanya'da ayda bir canlı olarak yayınlanan şovun her bölümü başka bir şehirde çekiliyor. Bugüne kadar Catherine Zeta Jones, Mel Gibson veMichael Jackson gibi ünlü isimlerin katıldığı program ortalama 20 milyon kişi tarafından izleniyor. İtalya, İspanya, Fransa ve Hollanda'da da ekrana gelen "İddiaya Var mısın?" şu anda Çin'de 200 milyon izleyiciye ulaşıyor. Her ülkenin kendine uyarladığı programın Türkiye ayağı ise "talk show," "canlı performanslar" ve "bahis" olmak üzere üç bölümden meydana gelecek. Şovun sonunda ekrana gelecek olan "iddia" bölümündeyse gerçekleştirilmesi güç ve ilginç iddialar canlı yayınlanacak. "Bahse Var mısın" 15 günde bir ekrana gelecek.

Kaynak: www.sabah.com.tr