BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Hayvan kaçakçıları sonunda bunu da yaptı

Gümrük kontrol noktasında yapılan aramada bir poşedin içerisinden gelen havlama sesleri, hayvan kaçakçılarının ne kadar ileri gidebileceğini ortaya koydu.

Abone ol

Aerosvit Havayolları ile bugün saat 11:00 da Odessa'dan İstanbul'a gelen S.K adlı Türk yolcu, bagajlarını aldıktan sonra gümrüklü sahadan çıkmak için gümrük kontrol noktasına geldiğinde elindeki bir poşetin içinde görevliler havlama sesi duydu. Bunun üzerine gümrük görevlileri Türk yolcunun bagajında ve poşetinde arama yaptı. Yapılan kontrollerde naylon bir poşetin içine konulmuş köpek taşıma çantasında 5 yavru köpek bulundu.

Türk yolcu köpekleri hediye amaçlı getirdiğini belirtirken aralarında Pitbull ve Buldog cinsinin de olduğu 5 yavru köpeğe el konuldu.

Köpekleri getiren yolcu kaçakçılıktan dolayı Bakırköy Savcılığı'na sevk edilirken 5 köpek de Bakırköy Hayvan Barınağı'na gönderildi. Fiyatları konusunda bir açıklama yapmayan ancak hepsinin çok değerli olduğunu belirten gümrük memurları köpeklerin barınakta ilerleyen günlerde satışa çıkacağını söylediler.