BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Hayrunnisa Gül’den Curling performansı

Erzurum’da düzenlenen 6. Konuşan Kitap Şenliği’ne katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, daha sonra curling salonunda spo...

Abone ol

Erzurum’da düzenlenen 6. Konuşan Kitap Şenliği’ne katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, daha sonra curling salonunda sporcularla bir araya gelerek curling atışı yaptı.
6. Konuşan Kitap Şenliği’ne katılan Hayrünnisa Gül, şenlik sonrası Palandöken’de basına kapalı olarak gerçekleştirilen yemeğe katıldı. Nenehatun Tabyaları’nı da ziyaret eden Gül, daha sonra Yakutiye ilçesi Dağ Mahallesi’nde bulunan curling salonuna geçti. Burada sporcuların curling antrenmanlarını izleyen Gül, curling atışı da yaptı. Yaklaşık yarım saat curling salonunda kalan Gül, sporcularla toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra salondan ayrıldı. Erzurum’da başlayan yağmur nedeniyle programını yarıda kesen Hayrünnisa Gül, kentten ayrılarak Ankara’ya döndü.
Bu arada Gül’ün Nenehatun Tabyaları ziyareti basına kapalı olarak gerçekleşti. Daha önceden sadece AA ve TRT’den basın mensuplarının alınacağı belirtilen Hayrünnisa Gül’ün Atlama Kuleleri gezisi ise yağmur nedeniyle iptal edildi.
(İHA)