BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,74
ALTIN 2.506,53
HABER /  MAGAZİN

Hayrettin'in Harlem Shake çılgınlığı

Ünlü komedyen Hayrettin, Yıldız Teknik öğrencilerini coşturdu. Koca salona Harlem Shake dansı yaptırdı.

Abone ol

Bir televizyon kanalında hazırladığı ilginç skeçler ile gençlerin beğenisini toplayan komedyen Hayrettin, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde öğrenciler ile bir araya geldi.

İlk olarak öğrencilerin sorularını alan Hayrettin verdiği cevaplar ile salonu güldürdü.

HAKKI BULUT’UN HAYRETTİN KORKUSU

Hayrettin’i izlemeye gelenler arasında arabesk müziğinin güçlü sesi Hakkı Bulut’da yer aldı. Hayrettin’in daveti üzerine geldiğini ifade eden Bulut, “Böyle kültürlü bir toplumun arasında yer almak güzel bir şey. Hayrettin inşallan bize 1 Nisan şakası yapmaz” dedi. Harlem Shake dansının hatırlatılması üzerine Hakkın Bulut, “Ben oynamam. Ben şarkı okurum” cevabını verdi. Harlem Shake dansının yapılacağı esnada ise Hakkı Bulut, salonun arka tarafına gitti.

HARLEM SHAKE FIRTINASI

Gösterisinin ortasında Hayrettin, öğrenciler ile Harlem Shake dansı yaptı. İlk önce kendisi oynayan Hayrettin’e daha sonra öğrenciler eşlik etti. Öğrencilerin hazırlıklı gelmesi ise dikkat çekti. Yüzlerce öğrencinin aynı anda Harlem Shake dansını yapması ilginç görüntüler oluşturdu. Bazı öğrenciler hızını alamayarak sahneye çıktı. İlginç dansı izleyenler gülmekten kendilerini alamadı.