BIST 10.158
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.397,60
HABER /  POLİTİKA

Hayran pankartına sansür geldi

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Elazığ gezisi sırasında bir hayranı tarafından asılan 'İslam Alemin'in Lideri' yazılı pankartta İslam kelimesi kapatıldı.

Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Elaziğ ziyareti sırasında hayran bir iş adamı tarafından 'Ülkemin Yeni Mimarı, İslam Aleminin Lideri' yazılı Pankarttan 'İslam' kelimesinin çıkartılması dikkat çekti.

Pankart'ın Başbakan'a yakın çevresinde bulunan bürokratlar tarafından sansürlendiği öne sürüldü.

İLGİNÇ PANKART

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kovancılar'daki törene katılması üzerine ilçede dinlenme tesisi sahibi bir kişi, tesislerin girişine, "Ülkemin yeni mimarı, İslam aleminin lideri sayın Başbakanım ilçemize hoş geldiniz. Hayranınız Mehmet Gök" yazılı pankart astı.

Görevlilerin görüp uyarısı üzerine pankart üzerindeki "İslam" yazısı ile 'Aleminin' bölümünün 'in' bölümü beyaz bir bezle kapatıldı. Pankart, '"Ülkemin yeni mimarı, alemin lideri sayın Başbakanım ilçemize hoş geldiniz. Hayranınız Mehmet Gök" yazısı kaldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ gezisinde bir hayranı tarafından hazırlanan ve üzerinde “Ülkemin yeni mimarı İslam aleminin lideri” yazan pankart dikkat çekti. Erdoğan'ın önünden geçeceği bir tesise hayranı olan Mehmet Gök adlı kişi tarafından asılan pankarttaki İslam kelimesinin ise bantlandığı görüldü.