BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Haydar Dümen'e öyle bir soru geldi ki!

Posta'da cinsel sorunları cevaplayan Dr. Haydar Dümen'e öyle bir soru geldi ki... Bu soruya ancak Dümen yanıt verebilirdi.

Abone ol

Posta Gazetesi'nde birbirinden ilginç cinsel sorunlara yanıt vermeye çalışan Doktor Haydar Dümen'e öyle bir soru geldi ki, bu soruya yanıt vermek için ancak Haydar Dümen olmak gerekiyordu.

Dümen'e 'Scream' rumuzlu okuyucu şu soruyu sordu:
Penisim sertleştiğinde pizza kulesi gibi eğik duruyor. İleride çocuğum olursa boynu bükük doğmaz değil mi?"

DÜMEN'DEN USTA İŞİ YANIT

Birbirinden ilginç sorulara 'usta işi' yanıtlar veren Haydar Dümen'in bu soruya yanıtı şöyle oldu:

Değerli okurum, varsayalım ki pizza kulesi yıkıldı. Senin taklitçin olacak. O da kökten devrilecek mi? Yoksa pizza kulesine inat, öyle eğri yoluna devam edecek mi? Onu sineye çektik. Senin doğacak çocuğun boynu yana eğik olursa tirit olur. Öne doğru eğik olursa, liderne baş eğen, sadakatli, arkaya d oğru eğik olursa anarşist, baş kaldıran, belki de Ergenekoncu olur! Sen ona göre daha küçükken çaresine bakarsın...

OTUR BAĞRINA DUA ET HOCANA!

İşte Haydar Dümen'e gelen bir başka ilginç soru ve yanıtı:

2 ay sonra evleneceğim. Beni çocuklar leyleklerin getirdiğine inanırdım, sonra anladım. Evlililk rayına girene kadar çocuk doğurmayacağım. Eşimle sorun yaşamak da istemiyorum. Nasıl korunmalıyım. Ailem evden çıkışımı yasakladı. Düğüne kadar evden çıkmayacağım? Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: KART CAHİL

CEVAP

Neden kart be yavrum? Senin yaşındaki nicelerine kurban oluyor kimileri. Diyelim ki yaşın 50, olmaz değil mi? Çocuktan söz ediyorsun öyleyse 40'ın altında olmalı. Bana göre 30'dan gün aldın. Neden kart olasın be hey cahil. Hayatı kocan öğretir sana, ardından ağlasın anan kana kana. Çünkü gittiğin yer onun ana kucağı değil. Evden çıkış neden yasak? Yoksa var mı bilmediğimiz başka bir hesap? Sevmedim şu ananı. Hedef tahtasına babanı mı alayım, babanı. Gelelim gebelik konusuna; buradan yazacaklarım korunmak için yeterli değil. Evlendiğinde bu konuda kocanla anlaş, ona güzel şeyler için söz ver. Kızma, darılma, üstüne varma, çok aşağıdan alma.  Düşür kendi sevecen ve özverili ağına. Sonra otur bağrına ve dua et Hocana..