BIST 10.219
DOLAR 32,19
EURO 34,71
ALTIN 2.447,74
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Cep faturalarına deprem ertelemesi

Turkcell, Elazığ'da yaşayan müşterilerinin faturalarını 1 ay erteleme kararı aldı.

Abone ol

Turkcell, bugün meydana gelen deprem dolayısıyla Elazığ'da yaşayan Turkcell müşterilerinin faturalarını 1 ay erteleme kararı aldı.

Turkcell tarafından yapılan açıklamada, Elazığ'da yaşanan 6 büyüklüğündeki depremin ardından deprem bölgesindeki Turkcell müşterilerine destek olmak amacıyla, faturaların 1 ay erteleneceği belirtildi.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, yaptığı açıklamada, Turkcell olarak tüm Elazığlılar'a kaybettikleri vatandaşları için başsağlığı ve yaralılar için geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Develioğlu, yurt içinde ve yurt dışında yaşanan doğal afetlerde müşterilerinin yanında olmayı her zaman görev bildiklerini vurgulayarak, ''Turkcell olarak, Elazığ deprem bölgesindeki müşterilerimizin de yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Bu amaçla Elazığ'daki müşterilerimizin faturalarını, gecikme bedeli olmaksızın 1 ay erteleyeceğiz'' dedi.

Deprem bölgesine gönderdikleri mobil istasyonlara şarj üniteleri de yerleştirdiklerini belirten Develioğlu, Turkcell müşterileri ve tüm cep telefonu kullanıcılarının bu araçlarda cep telefonlarını şarj edip görüşme yapabileceklerini ifade etti.

Develioğlu ayrıca, Turkcell şebekesinde deprem nedeniyle herhangi bir teknik aksaklık yaşanmadığını ve bölgede iletişimin kesintisiz olarak sürdürüldüğünü de kaydetti.