BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 35,00
ALTIN 2.451,41
HABER /  GÜNCEL

Haydar Dümen buna ne desin?

Okurların cinsel sorunlarına çözüm bulmaya çalışan Doktor Haydar Dümen'e gelen bir soru 'Bu kadar da olmaz' dedirtti.

Abone ol

Posta Gazetesi'ndeki köşesinde okurlardan gelen sorulara yanıtlar verip çözümler arayan Doktor Haydar Dümen'e gelen bir soru, okurlarda 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Arap Sabunu rumuzlu kız okuyucunun iddia ettiği başından geçen olay ile sorusu şöyle:

17 yaşındayım. Sevgilimle banyoda sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk. Vücudumuz köpük içindeydi. Yere düşen sabuna sevgilim basıp kaydı. Kayınca erkek arkadaşımın penisi taamen içime girdi. Kan geldi. Kızlık zarım yırtılmış mıdır?

HAYDAR DÜMEN'İN YANITI:

Suya sabuna dokunmak tehlikelidir ve de hamama giren terler! Seni hamamdan çıktıktan sonra ter basış! Korkudan... Bu lamum 'kaza' nasıl oldu ben tam anlayamadım? Önce gel, şunu bir çözelim: Siz sabunla, suyla ve birbirinizle oynuyordunuz. Adam sabuna bastı, yuvarlandı ve yüzde yüz isabet kaydedip sana saplandı. Kaydığı için hızlıydı, ortam da zaten müsaitti ve dolayısıyla saplanış çok seri oldu. Rüzgar gibi geçti, ok gibi girdi... Vuruş 12'den olduğu için de ne zar kaldı ne mar... Herşey parçalandı, patladı... Şimdi bu tüm olup bitenin suçunu sabuna yüklemek bence haksızlık olur. Sizin zaten niyetimiz varmış, su-sabun vesile olmuş. O çocuk kendini hamamlarda harcamasın. Attığını hep böyle 12'den vuruyorsa, okçuluğa falan başlasın. Kısa zamanda milli olur! Şöhreti dünyaya yayılır. Sana gelince: Sakın o çocuğun ayağın kaydırmaya kalkma. Ayağı kayınca neler oluyor gördün işte...