BIST 10.899
DOLAR 32,17
EURO 34,97
ALTIN 2.455,30
HABER /  GÜNCEL

Hayat kurtaran trafik kazası

Trafik kazası bu kez 12 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatını kurtardı. Kaza tüm rezaleti bakın nasıl ortaya çıkardı?

Abone ol Çorum'un Osmancık ilçesinde 12 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettikleri ve fuhşa zorladıkları iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı. İğrenç olay zanlıların trafik kazası geçirmesiyle ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'de yaşayan P.T. (12) ile tanışarak bir süre arkadaşlık yapan Ali Y. ve Mustafa Y, tecavüz ettikleri küçük kızı yaklaşık 20 gün önce Çorum'un Osmancık ilçesine getirdi.

Burada küçük kızı para karşılığı erkeklere pazarlayan Ali Y. ile Mustafa Y., P.T'yi Çorum'a götürürken yolda kaza geçirdi. Ali Y.'nin kullandığı 35 CMH 36 plakalı araç, dün gece Osmancık Çorum karayolunun 8. kilometresinde 19 AK 884 plakalı otomobille çarpıştı.

Otomobil sürücüsü Ali Y, kazanın ardından kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Kazada yaralanan Mustafa Y. ile P.T. Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan şahısların davranışlarından şüphelenen jandarma ekipleri, kız çocuğu hakkında İzmir'den kayıp ihbarı yapıldığını ortaya çıkardı.

P.T.'nin çantasından kendi nüfus cüzdanının yanı sıra 22 yaşındaki Derya D. adına düzenlenmiş başka bir kimlik daha bulundu.

Araştırmayı genişleten jandarma, kız çocuğunun bir ay önce İzmir'den Osmancık'a getirilerek para karşılığı erkeklere pazarlandığını belirledi.

Kazada yaralanan Mustafa Y. tedavisinin ardından gözaltına alınırken, P.T. jandarma tarafından koruma altına alındı.

Şahısların verdiği bilgiler doğrultusunda küçük kızla ilişkiye girdikleri iddia edilen İ.B, K.E, M.Ç, M.S, U.D, H.Ç, F.Ç, N.B, N.B, Ş.Y, M.O. ve O.K. isimli 12 kişi gözaltına alındı.

Kazadan sonra kaçan Ali Y'yi arayan jandarma, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Soruşturma kapsamında P.T, gerçek yaşının tespiti için hastaneye sevk edildi.