BIST 9.509
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.488,41
HABER /  DÜNYA

Havuzda çıplak yüzmekten keyif alıyor

ABD'de geçtiğimiz günlerde satışa sunulan ve BAD'deki üst düzey siyasetçilerin özel hayatlarını anlatan 'First Family Detail' isimli kitapta,ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ıın havuzda çıplak yüzemeyi sevidği ifade ediliyor.

Abone ol

ABD’de geçtiğimiz günlerde raflarda yerini alan ve ülkedeki üst düzey siyasetçilerin özel hayatlarını anlatan “First Family Detail” adlı kitapta, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’ın havuzda çıplak yüzmeyi çok sevdiği ifade edildi.

Yazar Ronald Kessler’in yayınladığı kitapta birçok ünlü bürokrat hakkında ilginç bilgiler paylaşıldı. Birçok özel bilgiyi ABD’nin üst düzey gizli ajanlarından elde ettiğini belirten yazar, Clinton’la ilgili olarak, “Hillary orta sınıf insanlara yardım ettiğini iddia ediyor fakat aslında etrafındaki bu tür insanları tehdit ediyor. Ben seçmenlerin bu durumu göz önünde bulundurmasını istiyorum” dedi. Kessler, Clinton’ın hareketleri ve davranışları yüzünden birçok gizli servis ajanının ABD eski Dışişleri Bakanını korumak konusunda büyük sıkıntılar yaşadığını dile getirdi.

BIDEN HAVUZDA ÇIPLAK YÜZMEKTEN HOŞLANIYORMUŞ

Kitapta hakkında konuşulan bir başka isimse ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden oldu. Kitabında Biden’la ilgili de bir hayli ilginç bilgiler paylaşan Kessler, Biden’ın en çok hoşuna giden şeyin havuzda çıplak yüzmek olduğunu dile getirdi. Kessler açıklamasında, “Joe Biden evi Wilmington’da ve Washington’daki başkanlık sarayındaki konutunda çıplak yüzmeyi seviyor ve kadın ajanlar bu durumdan çok rahatsız” dedi.
Kitabında ABD Başkanı Obama hakkında da bilgiler veren Kessler, ajanlardan edindiği bilgiye göre Obama’nın sağlıklı korunmadığını iddia etti. ABD Başkanının korunması noktasında ciddi güvenlik sorunları olduğunu iddia eden Kessler, “Ajanların söylediğine göre Obama’ya bir suikastın olmaması mucize” dedi.