BIST 9.136
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,22
HABER /  GÜNCEL

Havuz ısrarı kanlı bitti: 2 ölü, 2 yaralı

Mersin’de kadın doktorun yasak olduğu halde sitedeki havuza girmesi üzerine çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. <br/>Ola...

Abone ol

Mersin’de kadın doktorun yasak olduğu halde sitedeki havuza girmesi üzerine çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Olay, merkez Mezitli ilçesi Tece Mahallesi’nde bulunan Altınkent Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı sitede oturan Erdemli Devlet Hastanesi doktorlarından Birsen G. (31), yeğeni ile birlikte bir gün önce saat 22.00’den sonra yasak olmasına rağmen sitenin havuzuna girmek istedi. Bu nedenden dolayı site yönetimi ile kadın doktor ve yakınları arasında tartışma çıktı. Taraflar daha sonra ayrılarak evlerine gitti. Olaydan bir gün sonra kadın doktorun kardeşi Bülent G. ve dini nikahlı kocası Mahir D.’nin de aralarında bulunduğu 5 kişi, yine havuz başına geldi. İddiaya göre, doktor ve yakınları bir gün önceki tatsızlığı site yönetimi ile konuşarak tatlıya bağladı. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde Birsen G., yeniden havuza girmek isteyince ikinci kez tartışma yaşandı.
Çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında doktorun kardeşi Bülent G. ile arkadaşları M.D. ve U.S., yanlarında getirdikleri av tüfekleriyle ateş açtı. Olayda Aykut Şentekin, Mustafa Şentekin, Levent Mut ve Mahir D. yaralandı. Yaralılardan Aykut Şentekin kaldırıldığı Ortadoğu Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Durumu ağır olan ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Mustafa Şentekin (59) ise bu sabaha karşı hayatını kaybetti.
Polis, olayla ilgili olarak Dr. Birsen G. ile darp sonucu yaralanan dini nikahlı kocası Mahir D.’yi gözaltına alarak sorgulamak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Kaçan Bülent G. ile arkadaşları M.D. ve U.S.’nin ise arandığı bildirildi.
(İHA)