BIST 9.002
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,84
HABER /  GÜNCEL

Havalimanında pankartlı evlilik teklifi

Atatürk Havalimanı'nda özel bir yer hizmetleri firmasında çalışan Necef Daşdan, hazırladığı pankartla mesai arkadaşı Özlem Delen'e evlenme teklif etti.

Abone ol

Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde daha önceden hazırladığı, "Kalbime giden bu yolda süresiz vizem olur musun? Oturum izni senden evlilik cüzdanı benden. Benimle evlenir misin Meleğim?" yazılı pankartı arkadaşlarının yardımıyla açan Daşdan, kız arkadaşını bir buket çiçekle beklemeye başladı.

Bu sırada tekliften haberi olmayan, arkadaşlarıyla çalıştığı şirketin ofisine gitmek için yürüyen Delen, kendisi için hazırlanan pankartı görünce şaşırarak göz yaşlarını tutamadı. Elindeki çiçeği kız arkadaşına uzatan Daşdan, cebinden çıkardığı yüzükle diz çökerek evlenme teklif etti.

Özlem Delen de bu teklife üç kere "evet" diyerek, olumlu karşılık verdi. Bu sırada terminalin üst katından, birbirine sarılan çifte gül yaprakları atıldı. Bu ana şahitlik eden havalimanı çalışanları ve yolcular genç çifti alkışladı. Bazı yolcuların da bu anları cep telefonlarına kaydettiği görüldü.

Daşdan'ın annesi Yeter Daşdan da genç çifti tebrik etti.

Necef Daşdan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, evlilik teklifi için emek sarf ettiğini, bu çabasının karşılığını aldığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Havalimanında evlilik teklifinin daha anlamlı olacağını düşündüğünü ifade eden Daşdan, "Pankartta havacılığa uygun mesajları yazmak için çok uğraştım, ne yazacağımı çok düşündüm. Çok sıradan ifadeler vardı. Kendim yazdım, inşallah kız arkadaşım beğenmiştir." dedi.

Daşdan, en yakın zamanda düğün yapacaklarını kaydederek, imkan sunulması halinde uçakta evlenmek istediklerini belirtti.

Özlem Delen ise aşklarının havalimanında başladığını, devamının da buradaki bir teklifle süreceği için çok mutlu olduğunu belirtti.

Teklife "evet" dediğini anımsatan Delen, "Pankartta yazılanları çok beğendim. Her şey tam anlamıyla çok güzeldi. Şu anda kelimelerle ifade edemiyorum. Herkes de yanımdaydı. Özellikle gelecekteki eşime çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Genç çift, daha sonra mesai arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.