BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

HAVA-İŞ: GELİŞME YOK, GREVİ BAŞLATIYORUZ”

Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile bir araya geldi. <br/>Türk Hava Yolları Genel Müdür...

Abone ol

Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile bir araya geldi.
Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya CHP İstanbul milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu da katıldı. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından THY Genel Müdürlük binası önünde basın açıklaması yapan Ayçin, ‘Beş ay önce söyledikleri yerlerde duruyorlar’ diyerek gelinen nokta itibariyle hiçbir şeyin değişmediğine dikkat çekti. Yarın gece 03.00 itibariyle greve başlayacaklarını ifade eden Ayçin, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Beş ay önce söyledikleri yerlerde duruyorlar. Herhangi bir gelişme söz konusu değil. Bu şartlarda sözleşmeyi imzalarsanız imzalayın, imzalamazsanız yapacak bir şeyimiz yok dediler. Bizde eğer bunu kabul etseydik beş ay önce kabul ederdik. Beş ay sonra aynı noktaya gelip aynı yerde sözleşmeyi imzalamanın maddi hiçbir tanımı olmaz. Onun için böyle bir teklifi burada yapılmamış olarak kabul ediyoruz.”
Ayçin ile beraberindeki heyet, yapılan açıklamanın ardından buradan ayrıldı.
(İHA)