BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,64
ALTIN 2.383,96
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu kar var mı önemli uyarı!

İSTANBUL ve Ankara başta olmak üzere haftasonu hava durumu nasıl olacak kar yağışı bekleniyor mu? Meteoroloji cumartesi günü için uyarı yayınladı.

Abone ol

İstanbul ve Ankara için yapılan son hava durumu tahminine göre bu haftasonu kar yağışı görünmüyor. Ancak meteorolojiden bazı bölgeler için fırtına uyarısı var.

Meteoroloji işleri müdürlüğü resmi sitesinden yayınlanan uyarıda Batı ve Orta Akdeniz'i uyardı. Cumartesi günü doğu ve kuzeydoğudan esen rüzgarın etkisini artırarak geceden itibaren kuvvetli fırtınaya çevirecek. Fırtınanın Cumartesi (19.12.2015) günü akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU NASIL?

İSTANBUL için yapılan son hava durumu tahminlerine göre haftasonu hava durumu parçalı bulutlu görünüyor. Hava sıcaklığı en yüksek 12 derece olacak. İstanbul'da yeni haftada da hava durumu çok değişmeyecek.

ANKARA HAVA DURUMU KAR VAR MI?

ANKARA için yapılan son hava durumu tahminine göre haftasonu kar beklenmiyor ancak yoğun sis etkili olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 8 derece olacak gece ise eksi derecelere inecek. Ankara hava durumu raporunda önümüzdeki hafta sıcaklığın biraz yükselmesi bekleniyor.

İZMİR HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

İZMİR için yapılan haftasonu hava durumu tahmininde parçalı bulutlu bir hava görünüyor. İzmir'de hava sıcaklığı önümüzdeki hafta çarşamba günü sürpriz bir şekilde yükselecek ve bahar tadında olacak.

HAFTASONU YURTTA HAVA DURUMU NASIL?

Türkiye genelinde sisin hakim olacağı bir haftasonu var. Karadeniz ve Ege ile Marmara kıyılarında parçalı bulutlu hava hakim olacak. Akdeniz bölgesinde ise yağışlar var.

19 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ HARİTALI HAVA DURUMU

20 ARALIK PAZAR GÜNÜ HARİTALI HAVA DURUMU