BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.401,25
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu kar erimeden yenisi geliyor!

ANKARA, Bursa, Kocaeli, Eskişehir, Konya hava durumu başta olmak üzere kar yağışı etkisini azaltıyor ama 21 Ocak perşembe günü kar yağışı tekrar geliyor.

Abone ol

ANKARA hava durumu başta olmak üzere Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Konya, Eskişehir, Düzce, Çanakkale ve Tekirdağ olmak üzere kar yağışı bugün etkisini azaltıyor. 21 Ocak perşembe günü ise kar yağışı tekrar başlayacak. Sıcaklık değerleri yine eksi dereceleri görecek.

İstanbul hava durumu ise yeni açıklama geldi. Kar yağışı öğle saatlerine kadar yer yer etkili olacak ama akşama doğru kar yağışı İstanbul'u terkediyor. Fakat 21 ocak perşembe günü kar yağışı tekrar başlayacak.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek olan yağışların; Batı Karadeniz (Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce ile Kastamonu ve Karabük'ün kuzeyi ), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sakarya, Bitlis, Muş, Bingöl, Erzincan, Tunceli, Hakkari, Şırnak ve Ağrı ile Batman ve Siirt'in yükseklerinde kuvvetli kar(10-20 cm ) Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay çevreleri ile Adana'nın doğu ilçeleri ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI DAHA DA AZALIYOR!

Hava sıcaklığı Kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede (8-10 derece) azalacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar, genellikle kuzey, kuzeybatı, güney ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta Karadeniz, Güney Ege kıyıları, Orta ve Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda kuvvetli (30-60 km/s), zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde (40-80 km/s) esmesi bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR GİDİYOR AMA...

İSTANBUL hava durumu 19 Ocak Salı raporlarına göre, kar yağışı bugün etkisini azaltıyor fakat perşembe günü kar yağışı tekrar başlıyor.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu yeni raporlara göre perşembe günü il genelinde karla karışık yağmur görülecek. Yeni haftada yine kar yağışı var.

ANKARA HAVA DURUMU KAR MOLA VERİYOR!

ANKARA hava durumu son raporları açıklandı. Ankara'da kar yağışı bu akşam etkisini azaltıyor fakat perşembe günü kar yağışı tekrar başlayacak.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu kar yağışı bu akşam saatlerinde etksini azaltıyor ama sıcaklık değerleri hala eksi değerlerde olacak.

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz Bölümü ve Çankırı'nın aralıklı, Kırıkkale il geneli ile Ankara'nın kuzey ve merkez ilçelerinin sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli hafif kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması beklenmektedir. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir. Bölge genelinde hissedilir derecede azalacağı tahmin edilmektedir. Genellikle kuzeybatılı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi beklenmektedir.

BURSA HAVA DURUMU NASIL KAR BİTİYOR MU?

BURSA hava durumu raporunda kar yağışının salı gününden sonra etkisini yitirmesi bekleniyor. Ancak perşembe güün az da olsa kar yağışı aralıklarla devam edecek. Bursa icin meteorolojinin yaptığı 5 günlük hava durumu tahmini şöyle oldu;

BURSA hava durumu 19 ocak salı günü raporlarına göre kar yağışı mola veriyor. Yeni haftaya kadar Bursa'da kar yağışı yok.