BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.493,27
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu fena İstanbul - İzmir - Ankara dikkat!

Son hava durumu raporu alarm verdi. İstanbul , Ankara , İzmir , Bursa , Balıkesir , Aydın , Antalya ve Denizli başta olmak üzere 14 il kavrulacak. İşte meteorolojinin son hava durumu tahmini.

Abone ol

İSTANBUL ve Ankara başta olmak üzere 14 ilde önümüzdeki bir hafta boyunca cehennem sıcakları görülecek. Termometre Aydın ilinde 44 dereceyi gösterecek. Son hava durumuna göre Denizli , Manisa, İzmir,Adana , Muğla, Balıkesi, Edirne, Bursa, Antalya, Afyonkarahisar ve Uşak’da rekor sıcaklıklar görülecek.

Afrika üzerinden gelen aşırı sıcaklarla Ramazan'ın ikinci kısmında 5 bölgede çok etkili olacak. Perşembe günü etkili olmaya başlayan aşırı sıcaklar önümüzdeki hafta artarak devam edecek.

Meteoroloji İşleri'nin tahmine göre aşırı sıcaklar 1 hafta boyunca etkili olacak. Sıcaklar mevsim normallerinin 9 derece üstüne çıkacak. Bu haftasonu ve önümüzdeki hafta Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz ile İç Anadolu'da sıcaklık rekorlarına şahit olacağız.

ANKARA HAVA DURUMU
ANKARA hava durumu
raporuna göre hafta sonu çok sıcak geçecek. Haftasonundan itibaren 30 dereceyi aşacak olan sıcaklıklar önümüzdeki hafta Ankara'da artarak devam edecek. 

ankara hava durumu aşırı sıcaklar meteoroloji 15 günlük

İSTANBUL HAVA DURUMU

İSTANBUL için yapılan son hava durumu tahmininde de aşırı sıcak uyarısı var. Pazar günü İstanbul'da hava sıcaklığı 33 dereceyi geçecek. Önümüzdeki hafta da aşırı sıcaklar devam edecek. Hissedilen sıcaklık çok daha yüksek olacak.

İZMİR HAVA DURUMU 41 DERECE
İZMİR hava durumu raporuna göre rekor sıcaklıklar görecek. Haftasonu 40 dereceye vuracak olan sıcaklık önümüzdeki hafta 41 dereceyi görecek. Hissedilen ile birlikte çok daha fazla sıcak hissedilecek.

izmir hava durumu meteoroloji 15 günlük
AYDIN HAVA DURUMU 43 DERECEYİ BULACAK
AYDIN son hava durumu uyarısına göre cehennem sıcaklarının en beterini yaşacak olan il. Aydın'da aşırı sıcaklar bir hafta devam edecek.

aydın hava durumu 15 günlük meteoroloji

AFRİKA SICAKLARI YAKACAK

Batı bölgelerimizden başlayarak artacan hava sıcaklığı, önümüzdeki 1 hafta boyunca etkisini arttırarak devam ettirecek. Hava sıcaklığı yurdun büyük bir bölümünde mevsim normallerinin 9 derece üstüne çıkacak.

HAVA DURUMU RAPORU İLE UYARILAN 14 İL

Hafta sonundan itibaren en yüksek hava sıcaklıkları kayıtlara geçmeye başlayacak. Meteoroloji Aydın için de en yüksek sıcaklık değerini haber verdi. Hatfasonu rekor sıcaklık beklenen iller şunlar;

Aydın 44 derece,
Denizli 42 derece
Manisa 42 derece
İzmir 41 derece
Adana 40 derece
Muğla 40 derece
Balıkesir 39 derece
Edirne 38 derece
Bursa 38 derece
Antalya 37 derece
Afyonkarahisar 34 derece
Uşak 34 derece
Ankara 33 derece
İstanbul 33 derece.

Sıcak hava dalgası sebebi ile meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması tavsiye olunur.