BIST 10.282
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.402,61
HABER /  DÜNYA

Hatalı sollama kaza yaptırdı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde hatalı sollama yapan kamyona çarpmamak için direksiyonu kıran otomobil sürücüsü hızını alamayarak önce kamyona, a...

Abone ol

Bitlis’in Tatvan ilçesinde hatalı sollama yapan kamyona çarpmamak için direksiyonu kıran otomobil sürücüsü hızını alamayarak önce kamyona, ardından ise anayolda bulunan refüje çarparak takla atarken, yaşananlar ise an be an güvenlik kamerasına yansıdı.
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ilk olarak araçların anayolda seyir halinde oldukları görülüyor. Görüntülerin devamında ise öğretmen olduğu öğrenilen M.A. isimli şahıs 13 AZ 224 plakalı aracıyla seyrederken, önünde giden A.R. yönetimindeki 01 RE 927 plakalı kamyonunun hatalı sollama yapması sunucu çarpmamak için direksiyonu kırdığı ancak aşırı hızlı olması nedeniyle önce kamyona yandan, ardından ise refüje çarparak takla attığı görülüyor. Görüntülerde ayrıca, şiddetli şekilde refüje çarparak takla atan aracı gören çevredeki vatandaşlar ve hastane acil servisindeki görevliler de hemen sedyeyi alıp olay yerine koşuyor. Sağlık ekipleri ve çevredekiler tarafından ataçtan çıkarılan araç sürücüsü M.A. kısa süre sonra olay yerine giden ambulansla kaza yerinden alınarak olay yerine yakın olan hastaneye kaldırıldığı görülüyor.
Meydana gelen kaza nedeniyle Bitlis-Tatvan karayolu bir süre trafiğe kapanırken, araçların kaza yerinden kaldırılmasıyla yol yeniden trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, tedavi altına alınan M.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
(İHA)