BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.390,00
HABER /  DÜNYA

Sevgilisi tarafından darp edildi

Konya’da yol ortasında sevgilisi tarafından darp edilince sinir krizleri geçiren 3 çocuk annesi kadını polisler sakinleştirmeye çalıştı. <br...

Abone ol

Konya’da yol ortasında sevgilisi tarafından darp edilince sinir krizleri geçiren 3 çocuk annesi kadını polisler sakinleştirmeye çalıştı.
Olay, saat 03.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi ile Vatan Caddesinin birleştiği yerde meydana geldi. İddiaya göre, sevgilisi olduğu öğrenilen Ç.C. (45) ile birlikte evine doğru giden 3 çocuk annesi Z.Ç. (40) bilinmeyen bir nedenden tartışmaya başladı. İki sevgili arasında yol ortasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sevgilisi tarafından darp edilen kadın yola oturarak ağlamaya başladı. Yoldan geçen bir vatandaşın ihbarı sonucu olay yerine gelen polis, ağlayan kadını sakinleştirmeye çalıştı. Polisin yardımıyla kaldırıma oturtulan kadın, daha sonra kaldırıma yatarak yere vurmaya başladı. Ağlayarak sinir krizi geçiren kadın, polis aracına alınacağı sırada "Eve gitmek istiyorum. Çocuklarım evde yalnız. Pislik hayatımı mahvettiniz" diyerek gözyaşı döktü.
Başka bir polis otosuna alınan sevgilisini görünce yanına gitmeye çalışan kadını polisler sakinleştirmeye çalıştı. Polis otosuna bindirilen Z.Ç., daha sonra Şehit Topel Polis Merkezine götürüldü. Kendisini darp eden sevgilisinden şikayetçi olduğunu söyleyen Z.Ç., ve segilisi Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Yapılan kontrollerde Z.Ç. ve sevgilisi C.C.’nin alkollü oldukları belirtildi.
(İHA)