BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hastaya değil, vizöre bakıyorlar

Fotoğraf çeken doktorlara duyurulur. Doktor Objektif yarışması başladı.

Abone ol

Nobel İlaç tarafından dördüncü kez düzenlenen “Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması” başladı. Hayatın çoğunlukla acı yanlarını gören doktorların, yaşadıklarını farklı bir gözle anlatmalarını amaçlayan yarışma için başvurular 25 Ocak 2008 tarihine kadar devam edecek.

SON SINIF ÖĞRENCİLERİ DE KATILABİLECEK

Nobel İlaç’ın geleneksel hale gelen fotoğraf yarışması, bu yıl kapsamını genişleterek eczacıları ve son sınıf tıp öğrencilerini de yarışmaya davet ediyor. Yarışmaya başvurmak isteyenlerin çektikleri fotoğrafları Nobel İlaç tıbbi mümessillerine teslim etmeleri yeterli. İsteyenler yarışmaya www.doktorobjektif.com  adresinden fotoğraflarını yükleyerek de katılabilecek.

ARA GÜLER JÜRİDE

Doktor Objektif Fotoğraf Yarışması’nda bu yıl başka bir yenilik daha bulunuyor. Yarışmaya internet sitesi üzerinden başvuranların fotoğrafları Eylül ayından itibaren www.doktorobjektif.com adresini ziyaret eden doktor ve eczacılar tarafından değerlendirilecek ve her ayın birincisi seçilecek. Böylece finale giden yolda yarışmanın temposu giderek yükselecek, heyecan internet sitesinde de devam edecek. Başvuruların sona ermesiyle, profesyonel jüri bütün fotoğrafları yeniden değerlendirerek, yarışmayı kazananları açıklayacak.

Yarışmanın jürisi Türkiye’nin fotoğraf alanında tanınmış en başarılı isimlerinden oluşuyor; Ara Güler, İzzet Keribar, Mehmet Günyeli, Kamil Fırat ve Hasan Şenyüksel.

YARIŞMA TAKVİMİ

Başvurular 1 Eylül 2007’de başlayacak ve 25 Ocak 2008 tarihine kadar sürecek. Seçici Kurul Değerlendirmesi 7 Şubat 2008’de yapılacak. Ödül gecesi ve yarışma sergisinin açılışı 14 Mart 2008 Tıp Bayramı’nda gerçekleşecek. Fotoğraf sergisi ise 14-29 Mart 2008 tarihleri arasında Fotografevi’nde ziyaret edilebilecek.