BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,71
ALTIN 2.418,74
HABER /  GÜNCEL

Hastaneden kaçıp arkadaşını öldürdü!

Bursa'da psikolojik tedavi gördüğü hastaneden kaçan Remzi Yıldız görüşüp tartıştığı arkadaşını öldürdü.

Abone ol

Bursa'da tedavi gördüğü hastanenin psikiyatri servisinden kaçan Remzi Yıldız (24) 1 saat sonra görüşüp tartıştığı arkadaşı Numan Işık'ı (17) bıçaklayarak öldürdü.

Olay gece 22:30 sıralarında Merkez Yıldırım İlçesi Çınarönü mahallesinde bir parkta meydana geldi. Bursa Devlet Hastanesi'ndeki psikiyatri servisinde bir haftadır tedavi gören Remzi Yıldız , hastaneden kaçarak Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi'ndeki evine gitti.

ARKADAŞINI KALBİNDEN BIÇAKLADI

Bir süre sonra dışarı çıkan Yıldız, oturduğu evin yakınında bulunan parkta gördüğü arkadaşı Numan Işık ile sohbet etmeye başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yıldız, belinden çıkardığı bıçakla Işık'ı kalbinden yaralayarak olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, bir oto tamirhanesinde tamirci olarak çalışan Işık'ın öldüğünü belirledi. Oğlunun bıçaklandığını duyan anne Hatice Işık, olay yerine gelerek göz yaşlarına boğuldu. Cenaze otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan olay yerinden kaçan zanlının 500 metre ötedeki evinde yakalandığı bildirildi.

Yıldız'ın 2 ay önce askerden geldiği,1 hafta önce de sinir krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırılırken 112 görevlilerine ve polis ekiplerine saldırdığı öğrenildi. Remzi Yıldız'ın daha önce mahalledeki arkadaşlarına bütün mahalleliyi öldüreceğini söylediği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.